• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Dobrze, tak samo profi zrobił filmik dla 1.9 td tego na pompie ...
Pamiętam cięcie co chwile ... i cyk juz kolejna część leży rozebrana.

No chyba ze to taki prank miał być ... ?!

Jeżeli nie, to ten Passat trafił do rzeźni... i to takiej aco...

A później ryk, że za taki rozrząd się bierze 100f ~ 500 cebul...

Chociaż, może wyszedł z założenia, że skoro whatsup czy jak ten gość ma, odwala taka kaszane i gawiedzi się cieszy to tez zrobi filmik z tej serii ? Jeżeli tak to wstrzelił sie idealnie ...

Ostatnia edycja:

Autodiagnostyka

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Wieluń
Wszyscy dobrze wiedzą że watsapa robi to celowo dla śmiechu czytaj "jak sobie spier... samochód"Ten imbecyl natomiast pokazuje na kanale gimbazie jacy to wszyscy mechanicy są źli i niedobrzy , a sam z mechanika na tyle wspólnego co nic.Cos tam sobie ubzdural a ludzi naiwnych i wierzących w te jego bzdury nigdy nie braknie.Mechaniki uczyłem się zaraz po podstawówce i mimo iż prowadzę dość duży warsztat to uczę się non stop i wiem ,że nigdy wszystkiego się nie naucze.Nie wiem czy wiecie ale nieszczęśnik ten kiedyś miał jeszcze lepsza fanaberie ,a mianowicie chciał produkować własne części które miały być bardzo wytrzymale ,ale filmiki z tego okresu już chyba pokasowal.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Mamy ambicję, być asami w mechanice:D

z mlotkiem to wszystko wlyzie nie ma bata... i to mundre jest?

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A może ,,łysy,, po prostu pokazał jak się w 80 % warsztatów właśnie tak wymienia rozrządy... smród, brud i ubóstwo... z czego w 50 % to nawet nie robili by tego na blokadach tylko na ,,farbkę,, bo blokady kosztują...
Jeszcze dodać do tego imbecyli jako figurantów w roli mechaników i ,,januszy,, szefów biznesmenów takich przybytków dla których jakość wykonania usługi to abstrakcja, bo liczy się czas- a jak wiadomo- czas to ,,pinionc,, - więc im mniej czasu poświęci się na usługę, tym więcej można takich usług wykonać...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
To zupełnie tak samo jak to forum...
Im więcej się tu zaloguje, tym więcej misiek ma floty z reklam...
A skoro to jest ,,forum mechanika,, - to można by wnioskować, że wszyscy tu to mechanicy... a skoro tak to jak się czyta 3/4 wypocin tych mechaników to do śmiechu nie jest... a to co ,,łysy,, zaprezentował- to mały pikuś w porównaniu do tego co jest tu prezentowane przez mechaników tu zalogowanych...
A skoro poziom tych mechaników tu piszących, woła o pomstę do nieba...a zapewne jest to tylko wycinek ich twórczości - to co musi się dziać w realnym świecie jak oni pchają łapy do samochodów...
to dopiero musi być ,,rzeź niewiniątek,, !!!

ps. no to teraz ruszy lawina skarg do admina... o obrażanie uczuć itp... i wkroczy cenzura...

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
A skoro to jest ,,forum mechanika,, - to można by wnioskować, że wszyscy tu to mechanicy... a skoro tak to jak się czyta 3/4 wypocin tych mechaników to do śmiechu nie jest... a to co ,,łysy,, zaprezentował- to mały pikuś w porównaniu do tego co jest tu prezentowane przez mechaników tu zalogowanych...
A skoro poziom tych mechaników tu piszących, woła o pomstę do nieba...a zapewne jest to tylko wycinek ich twórczości - to co musi się dziać w realnym świecie jak oni pchają łapy do samochodów...

ps. no to teraz ruszy lawina skarg do admina... o obrażanie uczuć itp... i wkroczy cenzura...
żeby mieć coś z reklam, trzeba w nie kliknąć, ja mam addblocka:D Po za tym 10% to tu mechanicy, reszta zarejestrują się zapytają coś i kita z 3 postami

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
forum mechaników lepszych gorszych i początkujących.
mi brakuje tu reklam nowinek technicznych narzędzi.
tylko sitko dla użytkowników powinno być gęściejsze.

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno

Nie wkroczy bo za pisanie prawdy się nie zamyka. Chyba , że admin weźmie przykład z kochanego rządu.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Aż zacząłem się smiac hahaha. Nawet ja tak nie robie ;) luźno wchodzą te blokady.

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Sytuacja z dzisiaj rano. Przyjezdza typowa, instagramowa dziunia Toyota celika. Dzie dobry byłam umowiona na serwis. Rzuca kluczyki kartke z numerem telefonu i wychodzi bo jej sie spieszy. Ok znam ja pare lat nigdy nie bylo zadnego problemu. Ale cos mnie tknelo. Wsiadam do auta zeby wjechac do garazu i zonk. Telefon w lape i Czy moglaby pani wrocic do garazu. Dziecko zostalo w samochodzie. Naprawde. Jest pan pewien. Tak jestem:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Tyż tak raz miałem. Siedzę jem smalec patrza na kamerę coś się w aucie rusza. A to córka tej baby co auto ostawila

Do góry Bottom