• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Piotr_skc

SuperMechanior
Punktów
74
Miasto
Skierniewice
I uwierzcie mi że jak się przyjrzalem to stwierdziłem że na pękniętej jeździł wiele km.

Mattii

SuperMechanior
Punktów
213
Miasto
Maszewo
Ten jeździł dopóki koła nie zablokowało..

Załączniki

• 20200319_181537.jpg
    20200319_181537.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
  • 20200319_181555.jpg
    20200319_181555.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ten jeździł dopóki koła nie zablokowało..
To jakiś słaby samochut był :) w autobusie MAN kiedyś jak rozpadła się tarcz hamulcowa na tylnej osi to kierowca usłyszał jakiś hałas a później ucichło i pojechał dalej, na bazie okazało się że skończyły się klocki, tłoczki wyjechały z zacisku, popękały tarcz, która wypadła w kawałkach :D widocznie MAN ma mocny silnik i dyfer

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
kierowcy zawodowi powinni mieć wpisane w pj- brak wyobraźni + zero pojęcia o prawach fizyki.

Piotr_skc

SuperMechanior
Punktów
74
Miasto
Skierniewice
Kiedyś pracowałem w takiej firmie gdzie nigdy na nic nie było pieniędzy i w naczepach koła razem z piasta urywały się na żywca. Szkoda było wydać 2tys na łożyska tylko kasowanie luzow w najdziwniejsze sposoby. Jakbym miał zdjęcia z tamtych czasów to albumy... Tarcze też obrywaly się całkiem. Tragedia.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
to zależy od punku widzenia.
kiedyś byłem właścicielem takiej firmy.
co bym nie robił, to i tak kierowca matoł popsuł.
np. jak pierdykła złączka tkalana to i tak cisnął aż tarcza odpadła.
np. jak zamarzł cooler to i tak cisnął aż turbo wybuchło.
przykłady takiej głupoty można by mnożyć do rana.

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
kierowcy zawodowi powinni mieć wpisane w pj- brak wyobraźni + zero pojęcia o prawach fizyki.
Po co, przeciez to oczywiste. Nikt z mozgiem nie idzie na tirolota czy innego busiarza. Na takich ida ci ktorych najwiekszym zyciowym osiagnieciem bylo zrobienie prawa jazdy.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Nikt z mozgiem nie idzie na tirolota czy innego busiarza.
W polsce nie idzie...ale wystarczy wyjechać za zachodnią granicę...:)
Druga opcja jest taka, że jak się gów...no płaci, to i się gówn...o nie kierowcy dostaje, bo nikt co ma trochę rozumu nie pójdzie jeb...ać za damski ch... u dziada, na rozklekotanych szrotach:)
Tak samo jest z warsztatami...:)

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
mam wrażenie że Ty to byś zarabiał i nie dewastował.

w 2017r. oddałem licencje.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
No z kierowcami to jest gehenna obecnie, kiedyś był taki zawód kierowca mechanik i taki to chociaż wiedział co jest czym a teraz to każdy może sobie zrobić prawko i wsiada za kierownicę nie mając pojęcia gdzie jest i co robi, ci co jeszcze jeżdżą za granicę to muszą sobie radzić z podstawowymi czynnościami przy obsłudze auta ale reszta to szkoda słów :D a o wjechaniu na kanał czy podnośnik to już w ogóle zapomnij :D ale jak się kilku zbierze w grupce to opowiadają co to oni nie potrafią i że mechanicy nic nie umieją tylko błędy kasować... Wczoraj miałem takiego asa, miał wjechać swoim VW Touran na kanał na skp żeby mu sprawdzić co ma popsute w zawieszeniu, przy wyjeżdżaniu prawie się wpierdolił do kanału prawym przednim kołem ... Stwierdziłem że ma pękniętą sprężynę lewy przód i rozwaloną gume na wachaczu prawy przód i to przed świętami gdzie od dziś do końca tygodnia mamy zamkniętą firmę, zamówiliśmy mu sprężyny nowe a w trakcie okazało się że ma rozwalone górne łoże ... Ale to jakbyś rozmawiał ze ścianą, normalnie jakby był głuchy, nie rozumiał że trzeba dokupić łoże ... I że mechanicy chcą iść do chaty bo święta :bored:, takiego muła to już dawno nie widziałem

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
kierowca amator i jego fura, zapłaci forse za naprawe i tyle.
zawodowcy to tragedia. chcieliby zarabiać jak pilot pasażerskiego samolotu a we łbach mieszanina trocin i substancji ropopochodnych.

ostryt4

SuperMechanior
Punktów
364
Miasto
Grimsby, czasem Białystok
kierowca amator i jego fura, zapłaci forse za naprawe i tyle.
zawodowcy to tragedia. chcieliby zarabiać jak pilot pasażerskiego samolotu a we łbach mieszanina trocin i substancji ropopochodnych.
Jestem zawodowym, na rachunki i życie ma wystarczyć plus coś tam odłożyć na wakacje itp...
Ps. Nie jeżdżę w PL,.....całe szczęście

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Na mnie dziadek zawsze mówił że jestem kierowca z bombowca ..bo jego komarkiem wjechałem w płot:) stare dzieje jeszcze Nogami do ziemi nie dosiegałem była tylko pizda i na gaz..

Do góry Bottom