• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
Panowie dziś taki ananas . Przyjęliśmy młodego na miesięczne praktyki . Chłopak 3 klasa technikum o kierunku technik pojazdów samochodowych :banghead: :banghead::):):) kazalismy mu zwinąć przedłużacz . Zrobilem foto bo normalnie nie wierzylem received_140216314720468.jpeg
Automatyczne połączenie postów:

Dodam ze 20m przedłużacz wyglądał jak piłka reczna

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A po co mu jakaś wiedza jak się zwija przedłużacz...:)
Skończy technikum, zrobi uprawnienia diagnosty i będzie trzepał ludzi na SKP...:) i będzie zarabiał tyle co wy ubabrani w smarach...:)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jak arni;)

Swoją drogą przedłużacz też trzeba umiec zwinąć są nawet tego różne techniki u Niemca np.jest w òsemke;)

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
A po co mu jakaś wiedza jak się zwija przedłużacz...:)
Skończy technikum, zrobi uprawnienia diagnosty i będzie trzepał ludzi na SKP...:) i będzie zarabiał tyle co wy ubabrani w smarach...:)
Heh woodoo może i racja

Jak arni;)

Swoją drogą przedłużacz też trzeba umiec zwinąć są nawet tego różne techniki u Niemca np.jest w òsemke;)
Vicia to młody zrobił nowy trend ogarnął to w kulkę :dead::dead::cat::cat:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
normalnie nie wierzylem
Zwinął przedłużacz? Zwinął :) tutaj jest wszystko w porządku
:) i będzie zarabiał tyle co wy ubabrani w smarach...:)
Więcej :hungry: :pompous: bo wam płacą za to co zrobiliście a mi za to że jestem :D dziś na ten przykład mieliśmy w firmie niedzielę, taki wolny dzień za czerwoną sobotę ale my diagnosci pracowaliśmy i trzepalismy kasiore, jakiś facet po przeglądzie mi włożył pinć dych w kieszeń po przeglądzie tak o, mimo że miał sprawne auto :) i jak tu nie lubić tej pracy?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
A niech mnie sprawdzają :D niech się wezmą do roboty, za to im płacimy podatki a nie tylko siedzieć za biurkiem i obrastać tłuszczem

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Panowie dziś taki ananas . Przyjęliśmy młodego na miesięczne praktyki . Chłopak 3 klasa technikum o kierunku technik pojazdów samochodowych :banghead: :banghead::):):) kazalismy mu zwinąć przedłużacz . Zrobilem foto bo normalnie nie wierzylem
Zwinął? Zwinął. Po prostu jeszcze nie ma żony i nie potrafi tego zrobić poprawnie jak na pytanie o szczegóły, jaką techniki ma użyć dostaje odpowiedź "domyśl się" xd

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Zwinął? Zwinął. Po prostu jeszcze nie ma żony i nie potrafi tego zrobić poprawnie jak na pytanie o szczegóły, jaką techniki ma użyć dostaje odpowiedź "domyśl się" xd
Jak będzie miał kobietę to wcale nie będzie lepiej, ta też będzie mu odpowiadać "domyśl się"

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
A slyszeliscie na radiu reklame nowego audi Q2. Przystawiam leb do glosnika pod roznymi kątami i zawsze slysze " nowe audi kur...wa"

Rokers

SuperMechanior
Punktów
69
Miasto
Ostrołeka
Jak spojrzałem na to pierwsze zdjęcie to też uznałem , że pierwszy raz widzę taką uszczelkę.
Ale jak zobaczyłem drugie zdjęcie to od razu wiedziałem , że już raz taką widziałem.
Na pierwszym zdjęciu.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
No ok, śmiechy śmiechami, ale raczej normalnie to nie jest ...

Nigdy jeszcze nie miałem rozerwanej ? metalowej uszczelki ...

Do góry Bottom