Piotr_skc
SuperMechanior
Kilka razy jak wyjmowałem gumy drążka to pod guma były podlozone np poszerzana podkładka m8.
można tez drążek stabilizatora obwinąć izolacją ;-)Kilka razy jak wyjmowałem gumy drążka to pod guma były podlozone np poszerzana podkładka m8.

I'm człowiek starszy tym mniej go zadziwiaJa już kilka lat temu się uwolniłem od takich klientów na szczęście.
Dlatego ten temat co chwila mnie zadziwia![]()

W sumie to stabilizator ma w samochodzie funkcję wkur... ludzi jak puka więc naprawa śrubkami jak najbardziej trafiona, nie puka? Nie pukaNaprawione w dosłownie 3 minuty bez konieczności zamawiania i czekania na części, odkręcania obejm drążka, koszt materiałów w zaokragleniu to 0zł zamiast tych 30zł za nowe gumy, same zalety
pakiet mini za 300Taka ciekawa karteczkę dziś zobaczylem Wyświetl załącznik 40193
To mi się podobaTaka ciekawa karteczkę dziś zobaczylem Wyświetl załącznik 40193
Automatyczne połączenie postów:
Wyświetl załącznik 40195
Wyświetl załącznik 40196
Dzięki za info![]()
![]()
Kogo to obchodzi? Ważne że silnik rabotaKto podpowie co i jak się stało?
silnik wymieniony, daj mu jakiś zatarty słupek i gratrzeba pojechać do mechanika i on stwierdzi co jest nie tak, a nie próbować samemuKto podpowie co i jak się stało?
W przeciętnym polskim samochodzie powinien być pod maską 100k zeszytHeh jeszcze jedno zdjęcie mam
Potwierdzam, robię trochę tych aut i tak mają z tym odpalaniem. Kręcisz do skutku i gra.Ten master podparł zawory bo pompa oleju się zacięła <A dokładnie zawór w pompie> i dała mega duże ciśnienie co spowodowało rozsunięcie hydroregulatorów zaworów.
Ople też tak mają .
nie trzeba czekać dwa dni tylko kręcić do skutku,