Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Kuźwa chłopy nie znałem was od tej strony
Mechanik to ErosomanKuźwa chłopy nie znałem was od tej strony
jakby rzekł Paździoch
Bzykanie w aucie jest do kitu.
MitomanJa zaczynam zwiedzać hotele . Nie ma jak noc w hotelu. Bzykanie w aucie jest do kitu. W hotelu kolacja, można wypić swoj alkohol, no i można posłuchać jak partnerka krzyczy spokojnie. Polecam
Z pielęgniarkami miałem do czynieniaWojtek to ze ty nie masz powodzenia to twoj problem. Ja wystarczy ze jestem medyczny to juz jest gadka inna z pielęgniarkami. Moge wstawic zdjecia
Automatyczne połączenie postów:
Porod tez odbiore
jedno co wiem to że potrafią sporo wypić %Jeszcze nity są, powinno jeszcze brać
To ty nadal szukasz auta?Cytat z ogłoszenia:
"Niestety ostatnio zauważyłem, że pali się check control i ABS. Poprzedni właściciel zamalował je jakimś pisakiem, musiał się natrudzić bo jest to pomalowane od środka. "
Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacaćZrobiłem kapitalke 1.6 benzyna w peugeocie. Odpalam a silnik chodzi mi ma dwa gary. Pół dnia wszystko posprawdzalem 5 razy, wyszło, że świece do wymiany. Dzwonię do właściciela a właściciel nie nie nie nic tam nie dokupuj on tak chodził już z pół roku i żona jeździła bez problemu

jak się robił kapitalkę to się wsadza nowe świeceZrobiłem kapitalke 1.6 benzyna w peugeocie. Odpalam a silnik chodzi mi ma dwa gary. Pół dnia wszystko posprawdzalem 5 razy, wyszło, że świece do wymiany. Dzwonię do właściciela a właściciel nie nie nie nic tam nie dokupuj on tak chodził już z pół roku i żona jeździła bez problemu