Trochę postów doszło. Pierścieni nie trzeba wymieniac
i jeszcze powiedz, że klient tak przyjechał do ciebie
Kumpel kiedyś w pracy w tym samym miejscu rozciął sobie flexem dłoń, dowiozlem go do szpitala w 5 minut 16km, na rękę założył sobie siatkę reklamówkę i do niej kapałoJa w silniku VW 3.0 ASN użyłem 4x klucz morsa do unieruchomienia wałków rozrządu. Nie miałem blokad.
A teraz z innej beczki. Przebilem rękę na wylot. Straciłem tyle krwi, że musieli mi litra zafundować. Nie wiem czy mogę wrzucić foty jak coś to admin usuń. Jak by się ktoś pytał to w domu zwykłym nożem

Kumpel kiedyś w pracy w tym samym miejscu rozciął sobie flexem dłoń, dowiozlem go do szpitala w 5 minut 16km, na rękę założył sobie siatkę reklamówkę i do niej kapało![]()

Ja tu nie widzę nic źle, wszystko prawidłowo, a dolne kółko można przyheftować do bloku
tylko aby nie kręcić rozrusznikiem bo szkoda trytekRaz po przeskoczeniu ustawiłem jak powinno być, i do odpalania. Nie wyjąłem blokady z pompy i jeb, zerwało pasek. Całe szczęście nic się nie stało hehe, ale przez chwilę mi się ciepło zrobiło.Ja tu nie widzę nic źle, wszystko prawidłowo, a dolne kółko można przyheftować do blokutylko aby nie kręcić rozrusznikiem bo szkoda trytek