Wspaniały człowiek xDPrezydent FR po melanżu
Chcesz go narazić na koszta, naciągnąć

Jestem pełen podziwu, zapiszę sobie zdjęcie tego dziełaMożna i tak....
Można i tak....
To jest bardziej skomplikowane niż się tobie wydaje, główne pytanie brzmi jak długo ta "chłodnica" jeździła w aucie, jeśli to było auto, bo teoretycznie to mogło by działać pod kilkoma warunkami:Ale co to ma zmienić? Jeżeli rurki są zamiast oryginalnego rdzenia to wydajność znikoma. Jeżeli razem to też niewiele zmienia. Może aby usztywnić całość. Ewentualnie dla wygladu- pancerna atrapa z miedzianych rurek prawie jak w czołgu.
Może ktoś jest to w stanie logicznie wytłumaczyć?
Znaczy po stosunku bez zabezpieczeń?- nagrzewnica chodziła na pełnej piździe
Znaczy po stosunku bez zabezpieczeń?
Syn pyta ojcaZnaczy po stosunku bez zabezpieczeń?
To że to nie będzie spełnić funkcji do czego zostało stworzone to wiemy, ten konstruktor rzeźbiarz już raczej nie do końca...Ale co to ma zmienić? Jeżeli rurki są zamiast oryginalnego rdzenia to wydajność znikoma. Jeżeli razem to też niewiele zmienia. Może aby usztywnić całość. Ewentualnie dla wygladu- pancerna atrapa z miedzianych rurek prawie jak w czołgu.
Może ktoś jest to w stanie logicznie wytłumaczyć?
To twoje zdjęcie czy z internetu?To że to nie będzie spełnić funkcji do czego zostało stworzone to wiemy, ten konstruktor rzeźbiarz już raczej nie do końca...
Zdarza mi się czasem coś wyrzeźbić ale bez przesady.To twoje zdjęcie czy z internetu?
Trzeba pochwalić to dzieło sztuki bo to zajęło dużo czasu temu kto to zrobiłZdarza mi się czasem coś wyrzeźbić ale bez przesady.
Z internetu.