arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Że narkotyki w przekładni schował to kumam ale dlaczego tam jest krew ?Tutaj ciekawy temat
Że narkotyki w przekładni schował to kumam ale dlaczego tam jest krew ?Tutaj ciekawy temat
Miałeś miejsce w pierwszym rzędziena żywo

Prawdopodobnie nie pierwszy i nie ostatni . Dawno temu widziałem na żywo jak młody chłopak podszedł do autobusu (SAN !) i zaczął odkręcać korek w chłodnicy . Tam się gotowało ...strumień wrzątku uderzył go prosto w twarz .... było takie ciśnienie w układzie chłodzenia że ów wrzątek trysnął na długość ok 5-7 metrów !!!Arni bo ktoś rura odkręcał i se w łeb przywalił. Widziałem na żywo ostatnio taki przypadek

Niedługo wymyśla mini głośniki symulujące stukajacą panewkęz piekielnych
![]()
#90039 - Jestem mechanikiem pojazdowym, specjalizuję się w elektronice i elektryce. Rok
Jestem mechanikiem pojazdowym, specjalizuję się w elektronice i elektryce. Rok temu przeprowadziłem się do innej miejscowości i od kopa znalazłem pracę w małym punkcie, ale serwisowali lokalne nawet super fury. Pracowałem, robiłem swoje, wszystko w p… – Ludzie z piekła rodempiekielni.pl
najważniejszy akapit:
Jakiś miesiąc temu odkryłem przy serwisie Panamery mały dynks... bo inaczej nie umiałem tego wtedy nazwać. Jego nie powinno tam być, przejrzałem schematy elektryczne itp. Panamera przyjechała z choinką na desce, czujniki jakby były niesprawne co dziwne w ilości hurtowej, to się nie zdarza. Wylutowałem tego dynksa i jak ręką odjął wszystkie błędy zniknęły
To mikroukład używany do symulowania błędów fantomowych i takich używa się, ale na etapie projektowania samochodu i jego testowania i lub sporządzania know how dla przyszłych diagnostów. Idę z tym do szefa i mówię, że jest lipa, w międzyczasie przyjechał inny samochód - citroen naszpikowany elektroniką i ten sam dynks, więc miałem dwa dynksy. Dopiero wtedy wyszło, że te młotki mają tego całe pudła i montują w samochodach aby potem właśnie kosić bułę. Za to naprawę mogli krzyczeć ile chcieli, czujniki to droga sprawa i wymieniałem na to wygląda sprawne, na sprawne.
poważnie jest coś takiego możliwe?