ostryt4
SuperMechanior
Kiedy ołów za mocno uderzy w czerep......Kto zgadnie ile "zarobiłem ciężarków" z 4 kół?![]()

Kiedy ołów za mocno uderzy w czerep......Kto zgadnie ile "zarobiłem ciężarków" z 4 kół?![]()

Kto zgadnie ile "zarobiłem ciężarków" z 4 kół?![]()
Drugi2 podejrzewam a wręcz śmiem twierdzić że operator młotka do nabijania nie płacił za nie tylko - szefie ciężarki się skończyły tudzież kończąNaprawdę dziwię się takim "facowcom". Pomijam już nawet jak się to prawidłowo powinno zrobić. Ale czy mu nie było szkoda kasy na te wszystkie ciężarki.

To samo chyba nam zarekomendowało YouTubeMoże nie do końca ananas z warsztatu ale dla młodszej społeczności (między innymi dla Mnie, materiał ciekawszy, a i starsi pewnie powspominają i opiszą jak to w rzeczywistości było.
zobacz jak teraz mamy dobrze, aut od wyboru do koloru a Polaki tak narzekają na tą unię...
Czujnik temperatury i niskiego ciśnienia na gumowym wężu. Do sterownika silnika jakieś 1,5m przewodu.No tak, to rozumiem. Ale w którym miejscu? Od baku?

razy tryliony pompek i jest wymierny zysk 
Oni wszystko potrafią wytłumaczyćZ innej bajki producenckiej :
Niedługo w pudełkach będą dawać kawałek metalu pilnik i kawał drewna i będzie "młotek zrób to sam"![]()
Pompa wody w silnikach Renault (1.0, 1.2, 1.6): czy otwór ma być nagwintowany? - MotoFocus.pl
W przypadku pompy wody o numerze 530 0182 30 montowanej w silnikach Renault 1.0, 1.2 oraz 1.6 (Clio I, II, Kangoo I, Scenic I, Twingo I, II itp) pojawia - MotoFocus.plmotofocus.pl
bo w końcu można przerzucić "gwintowanie śrubką" na montera, w końcu obrabiarka CNC ma jedną operację mniej do zrobienia i jedno narzędzie mniej do pracyrazy tryliony pompek i jest wymierny zysk
![]()

Mogłeś się na nich zaczaić i złapaćIdą wakacje i obczajka czy warsztat/chałupa pusta. Wiem co mówię dzielnicowy mi powiedział
Przecież to twoja stara dzwoniła.Idą wakacje i obczajka czy warsztat/chałupa pusta. Wiem co mówię dzielnicowy mi powiedział