• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Też byłbym za tą hipotezą. Tylko że szamani i magicy coś przebąkiwali że filtr z 2020r więc jakby raz był wymieniany. I to mnie zbija z pantałyku.
A co to za problem wymienić filtered a oliwę zostawić.

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Kolejna reklamacja nowych drogich części ...
Dlatego trzeba montować najtańsze części, szansa że będą wadliwe taka sama, ale chociaż mniej płacisz, w tej samej cenie kupisz kilka kompletów, jak jeden nie zadziała to odsyłasz an gwarancję a w tym czasie montujesz następne :D

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Ananasem który Mnie zdziwił jest istnienie czegoś takiego jak Multidiag Agro, jak wiadomo są to klony DS-a a DS jako taki nigdy nie posiadał funkcji obsługi maszyn rolniczych. Jako że nigdzie w internecie nie ma żadnych screenów itp zastanawiam się czy Chińczyki opracowały coś swojego czy to zwykły DS z funkcją Generic OBD i przejściówkami?
Miał ktoś z tym tak z ciekawości do czynienia na żywo?

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Ananasem który Mnie zdziwił jest istnienie czegoś takiego jak Multidiag Agro, jak wiadomo są to klony DS-a a DS jako taki nigdy nie posiadał funkcji obsługi maszyn rolniczych. Jako że nigdzie w internecie nie ma żadnych screenów itp zastanawiam się czy Chińczyki opracowały coś swojego czy to zwykły DS z funkcją Generic OBD i przejściówkami?
Miał ktoś z tym tak z ciekawości do czynienia na żywo?

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
To moj wątek brak w internecie jakichkolwiek informacji o tym więc musi to być jakaś ściema za 2 krotnie wyższą kasę niż przeciętny chińczyk

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Bylem se dzisiaj u optyka zbadać wzrok i nowe bryle. Nic nadzwyczajnego poza tym, ze Pani chyba doktor bardzo mila i ladna daje mi rachunek na ktorym 320 zl rabatu i numer telefonu. Pani mi mowi, ze tutaj w razie potrzeby daje mi swój prywatny numer telefonu. Czy ja mam sie umowic na ponowna "konsultacje"?

Załączniki

• IMG_20241021_164332.jpg
    IMG_20241021_164332.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 37

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Bylem se dzisiaj u optyka zbadać wzrok i nowe bryle. Nic nadzwyczajnego poza tym, ze Pani chyba doktor bardzo mila i ladna daje mi rachunek na ktorym 320 zl rabatu i numer telefonu. Pani mi mowi, ze tutaj w razie potrzeby daje mi swój prywatny numer telefonu. Czy ja mam sie umowic na ponowna "konsultacje"?
Też bym musiał taki zabieg przeprowadzic

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Czy ja mam sie umowic na ponowna "konsultacje"?

tak.
dogłębne badanie... dna oka :D

gorzej, jak się okaże, że masz odpowiednią grupę krwi, a pani doktórka dorabia w jakiejś mafii i mają zamówienie na nerką. umówisz się, przyjdziesz i obudzisz się rano w jakimś przydrożnym rowie, cały obolały ze szwami na plecach. albo się nie obudzisz

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
tak.
dogłębne badanie... dna oka :D

gorzej, jak się okaże, że masz odpowiednią grupę krwi, a pani doktórka dorabia w jakiejś mafii i mają zamówienie na nerką. umówisz się, przyjdziesz i obudzisz się rano w jakimś przydrożnym rowie, cały obolały ze szwami na plecach. albo się nie obudzisz
Byłego komandosa nie pokonają :cool: on był szkolony na takie okazje

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Niedawno robiona regulacja LPG. Wypalone wszystko w ch...j w silniku moze 3 litry plynu wyciek z reduktora. 7 letnia toyota ale bedzie zadyma na tym warsztacie. Nie robie juz silnikow ale Pani major bardzo bardzo prosiła

Załączniki

• Screenshot_2024-10-25-21-05-49-902_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2024-10-25-21-05-49-902_com.miui.videoplayer.jpg
    1019,5 KB · Wyświetleń: 58

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Taki zarcik. Mowie do zony cukierek albo psikus. Ta wolała psikusa. No to auto na lewar i cyk nie ma jednego koła

Do góry Bottom