Jebaniutki
Uczestnik
- Punktów
- 1
Tylko że jak nie chcesz tego hotdoga to płacisz za paliwo i wychodzisz. A wy jak świnie żeście się zmówili że jak nie zarobię dodatkowo kasy na marży to u mnie samego montażu miał nie będzie. A jak mu zamontuję jego część to i tak to za karę naliczę dodatkowo za to że nie robi po mojemu.
Z pierwszej strony wpis. jak się PEPER nie nachapie na marży to klienta orżnie wyższą ceną. Jakoś stacja paliw Ci nie dolicza 10% do ceny paliwa jak nie weźmiesz hotdoga tylko normalną cenę płacisz.
I co?
Mi to nie przeszkadza, stosuję trzy zasady, niektóre wspomniane już wcześniej (tylko trzeba informować klienta wcześniej):
- brak gwarancji na usługę
- jesli części nie pasują i czekam na części liczę tzw. stanowiskowe : Każda rozpoczęta godzina zajętego stanowiska 70,- pln
- wysoko cenię swoją usługę- nawet bez części opłaca mi się robić.
A i jescze jedno jak części klienta i mam coś domawiać albo cos nie pasuje i mam po to jechać to kasuję za to bez litości i jeszcze x2
Z pierwszej strony wpis. jak się PEPER nie nachapie na marży to klienta orżnie wyższą ceną. Jakoś stacja paliw Ci nie dolicza 10% do ceny paliwa jak nie weźmiesz hotdoga tylko normalną cenę płacisz.
I co?