• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

audi a3 8p 1.9tdi

bobek25

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Gostyń
Witam mam problem autko audi a3 8p 1.9 tdi problem z tylna wycieraczka nie działa wcale zatrzymała się na środku spryskiwacze tył tez nie działają. Przednia wycieraczka działa spryskiwacze nie .. w czym problem czy może zamarzl płyn lub coś się skończyło ? Pozdr

pawel2296

SuperMechanior
Punktów
108
Myślę że nie jesteś mechanikiem, bo gdybyś nim był to nie zadawałbyś tak głupich pytań. Coś już sam sprawdziłeś czy tylko wiesz że nie działają i tyle? To nic tylko usiąść i się rozpłakać albo oddać do fachowca. Słychać pompkę podczas włączania spryskiwaczy? Dochodzi zasilanie do wtyczki silnika? Słychać przekaźnik podczas włączania wycieraczki? I mógłbym tak pytać i pytać, ale po co skoro i tak nie wiesz o czym mówię??

bobek25

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Gostyń
Gdybym był mechanikiem to nie pytał bym tutaj. Bezpieczniki sprawdziłem. Pompki nie słychać jedynie takie pstrykniecie przy przelaczeniu manetka

bobek25

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Gostyń
[QUO
[się TE="pawel2296, post: 354077, member: 12998"]No więc nie jesteś mechanikiem, to weź no powiedz nam tu wszystkim jak to forum się nazywa?[/QUOTE]
Czego sie podniecasz tylko zapytałem w czym może być problem
awel2296, post: 354077, member: 12998"]No więc nie jesteś mechanikiem, to weź no powiedz nam tu wszystkim jak to forum się nazywa?[/QUOTE]
Czego sie

Do góry Bottom