kosmita5252
Nowy
- Punktów
- 0
Witam,
Sprawa dotyczy Audi A3 1.9 8l 1997r.
Mam auto 4 tydzień wszystko było ok do wczoraj. Zapaliła mi się kontrolka abs, podłączyłem auto pod komputer "290 Czujnik liczby obrotów tylny lewy-G46 uszkodzenie mechaniczne - BŁĄD SPORADYCZNY" Odkręciłem koło, wyjełem obejrzałem wtyczke wszystko ok. Postanowiłem zewrzeć 2 piny drucikiem i skasować błąd z deski zginął błąd ABS. Po przejechaniu 7 km znów błąd powrócił ten sam. Co to może być?
Czekam na wasze propozycje ;(
Sprawa dotyczy Audi A3 1.9 8l 1997r.
Mam auto 4 tydzień wszystko było ok do wczoraj. Zapaliła mi się kontrolka abs, podłączyłem auto pod komputer "290 Czujnik liczby obrotów tylny lewy-G46 uszkodzenie mechaniczne - BŁĄD SPORADYCZNY" Odkręciłem koło, wyjełem obejrzałem wtyczke wszystko ok. Postanowiłem zewrzeć 2 piny drucikiem i skasować błąd z deski zginął błąd ABS. Po przejechaniu 7 km znów błąd powrócił ten sam. Co to może być?
Czekam na wasze propozycje ;(
he he przecież odpowiedzi udzielił diagnoskop reszta to bystre oko i ciut logiki a drucikien to we wtyczce dłubać odradzam samspec dopowiedział to co trzeba więc zostało tobie przyjacielu klucz w rękę i jazda reszta to bajka