Witam posiadam Audi A4 B6 1.8T Quattro mam problem z odpowietrzeniem silnika jakis miesiąc temu nawalilo mi autko, na wolnych obrotach wchodzil w dziwne wibracje oddalem do Serwisu, stwierdzili ze wymienic trzeba uszczelke pod kolektorem ssącym i uszczelniacze wtryskiwaczy ok zgodzilem się kosztowalo to mnie 750zl lecz to nie dalo rezultatu, stwierdzili ze sąda lampda moze byc uszkodzona zawolali 1000zl za wymiane i część zrezygnowalem z dalszych usług i odebralem auto. Dwa dni pozniej zaprowadzilem do mechanika okazalo sie ze jest pęknięty wężyk przy zaworze ktory lączy sie z odmą, po ściągnięciu kolektora ssącego okazalo się że to nie wszystko i pęknięte jest także kolanko które wchodzi do skrzyni korbowej, kupilem nowe czesci + dodatkowo wymienilem sonde lambde, świece, uszczelke pod pokrywą zaworów. Po zalozeniu ustała dziwna praca silnika lecz ukazalo się coś innego a mianowicie jadąc autem 100-120km/h wyrzuca olej z tylu silnika po lewej stronie i zaden z mechanikow nie wie z kąd poniewaz co umyje silnik to po chwili caly jest zazygany do tego na postoju przy odpalonym silniku nie idzie odkręcić korka wlewu oleju jest takie duze podciśnienie. Proszę o podpowiedzi z góry dziekuję