1.Tylne drzwi działają pięknie a przód lewey i prawy brak reakcji na zamykanie i otwieramie.
2.Przelotki w drzwiach sprawne ....do drzwi kierowcy było uszkodzenie głónego plusa ale już zrobione.
-od początki nic w drzwiach nie działało ale po zrobieniu tego plusa wszytko oprócz zamków działa.
-lusterka,szyby
3.Zacznijmy od drzwi pasażer przód -daję zdjęcie kostki wypiętej z modułu w drzwiach
-zasilanie ok,
-przewód czerwono-żółty nie ma żadnego napięcia po przycisnieciu pilota.
-przewód czerwono-popielaty jest impuls plusa po nacisnięciu pilota na zamykanie a na otwieranie już nic a zrobiłem pomiar w drzwiach tył czyli działających i tam jest impuls plusa raz na zamknięcie dwa razy na otwarcie ale na przewodzie czer-żółty .
Myślałem że to zamki uszkodzone ale zostałem nie mile zaskoczony
Proszę o pomoc w tym temacie.
Może ktoś wie jakie mają mieć wartośći pomiarowe i kiedy te dwa przewody czer-żółty i czer-popielaty.
2.Przelotki w drzwiach sprawne ....do drzwi kierowcy było uszkodzenie głónego plusa ale już zrobione.
-od początki nic w drzwiach nie działało ale po zrobieniu tego plusa wszytko oprócz zamków działa.
-lusterka,szyby
3.Zacznijmy od drzwi pasażer przód -daję zdjęcie kostki wypiętej z modułu w drzwiach
-zasilanie ok,
-przewód czerwono-żółty nie ma żadnego napięcia po przycisnieciu pilota.
-przewód czerwono-popielaty jest impuls plusa po nacisnięciu pilota na zamykanie a na otwieranie już nic a zrobiłem pomiar w drzwiach tył czyli działających i tam jest impuls plusa raz na zamknięcie dwa razy na otwarcie ale na przewodzie czer-żółty .
Myślałem że to zamki uszkodzone ale zostałem nie mile zaskoczony
Proszę o pomoc w tym temacie.Może ktoś wie jakie mają mieć wartośći pomiarowe i kiedy te dwa przewody czer-żółty i czer-popielaty.
Załączniki
Ostatnia edycja: