Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Coś tam żeby immo ogarniało jakieś piny bardzo w klucze się nie pcham ale czasem dodac jakiś klucz ja się immo off nie da widziałem że ma poduchy żeby było jak procka na płycie odczytac a clr to sobie już zrobię
Automatyczne połączenie postów:
Wiem i zdaje sobie sprawę z tego że bo z doświadczenia z sterownikami i elektronika nie ma jednego uniwersalnego dobrego sprzętu
Odczyta to po obd jakiś eprom z licznika ??
Myślałem nad tym fvdi co na allegro że poprawione I takie tam ja mam fvdi ale nie funkcjonuje mi to tak dokonca dobrze i nie wiem czy wina złego programu i nie ma synchronizacji on line
508 ma te same oprogramowanie do immo co 608, ale diagnostyka w 608 jest dużo lepsza. Jak dla mnie 508wart swojej ceny. W 608 xp400pro ma w zestawie a w 508 musisz go dokupić osobno. Mi został xp400pro po 508 został przygnieciony, drugiego już brałem 608.
A to wiesz diagnostykę kodowania to mam jeszcze z 15 sprzętów praktycznie pod wszystkie marki ale typowo do immo nie mam tak naprawdę nic bo zawsze robię immo off ale w oplach poczytać pin i w innych czasem mi trzeba a muszę się mordować to na viaken im508 z xp400 pro 4900 to nie jest zła cena więc pewnie wezmę