• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autel im508 xp400 pro czy oplaca sie

Lenyostry

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
59
Miasto
Rzeszów
chomikuj.pl
Coś tam żeby immo ogarniało jakieś piny bardzo w klucze się nie pcham ale czasem dodac jakiś klucz ja się immo off nie da widziałem że ma poduchy żeby było jak procka na płycie odczytac a clr to sobie już zrobię
Automatyczne połączenie postów:

Wiem i zdaje sobie sprawę z tego że bo z doświadczenia z sterownikami i elektronika nie ma jednego uniwersalnego dobrego sprzętu

Odczyta to po obd jakiś eprom z licznika ??

Myślałem nad tym fvdi co na allegro że poprawione I takie tam ja mam fvdi ale nie funkcjonuje mi to tak dokonca dobrze i nie wiem czy wina złego programu i nie ma synchronizacji on line

Ostatnia edycja:

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
508 ma te same oprogramowanie do immo co 608, ale diagnostyka w 608 jest dużo lepsza. Jak dla mnie 508wart swojej ceny. W 608 xp400pro ma w zestawie a w 508 musisz go dokupić osobno. Mi został xp400pro po 508 został przygnieciony, drugiego już brałem 608.

Lenyostry

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
59
Miasto
Rzeszów
chomikuj.pl
A to wiesz diagnostykę kodowania to mam jeszcze z 15 sprzętów praktycznie pod wszystkie marki ale typowo do immo nie mam tak naprawdę nic bo zawsze robię immo off ;) ale w oplach poczytać pin i w innych czasem mi trzeba a muszę się mordować to na viaken im508 z xp400 pro 4900 to nie jest zła cena więc pewnie wezmę

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
Dla nie których za sprzęt dać 5000 to tragedia uważaj nie wiem jak viaken ale dużo jest xp400 bez pro, dużo mniej potrafi niz xp400pro.

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
469
Miasto
PLE
Do tego co piszesz to bez problemu Ci ten autel wystarczy nie narzekam na odczyt pinów. Kluczyki też bez problemu dopisuje.

Do góry Bottom