• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AUTOCOM CDP Z BLUETOOTH !!! 2012.3

Status
Zamknięty.

carsofting

Początkujący
Punktów
0
WITAM
MAM DO SPRZEDANIA AUTOCOMA ...
WIĘCEJ INFO POD NUMEREM 888216108
CENA 500 ZŁ WYSYŁKA GRATIS
JEŚLI KTOŚ POTRZEBUJE DORZUCĘ KABLE
KabelPSA 30 pin
KabelPSA 2 pin
Kabel Audi 2P + 2P
Kabel Mercedes Benz 38 pin
Kabel BMW 20 pin
Kabel OPEL 10 pin
Kabel FIAT - 3 pin
Kabel zasilający

WTEDY CENA WYNOSI 700 ZŁ

norbi666994

SuperMechanior
Punktów
34
chinczyk? można przez allegro? dlaczego sprzedajesz?

norbi666994

SuperMechanior
Punktów
34
Czyli w jakiej obudowie powinien być? Pytam bo kupiłem na allegro właśnie sprzęt od tego Pana i nie wiem czy nie rezygnować, pisał że obsługuje fordy itd.

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
w tej wersji to pewnie procek OKI ryżowcy dodali ... wiele czytałem o AC i to jest podobno najgorsza jakość tego sprzętu ...
najlepiej spisywały sie te w srebrnej obudowie a bluetuthem ale je tylko można było postawić na max sofcie 2011.3, potem cuda co niektórzy mają po aktualizacji ...
znam kilka osób które to mają i na razie nic się nie dzieje ...
więc może nie będzie tak źle ...

carsofting

Początkujący
Punktów
0
obudowa nie ma znaczenia .... mój znajomy ściąga z chin te ac i nawet w tych co niby najlepsze czarne trafiają się badziewia !!!! nie ma reguły to jest sprawdzone !!! A TY inodiag jak wyczytałeś na jakimś rolniczym forum to sie lepiej nie wypowiadaj :) działa z najnowszym oprogramowaniem przeszło wszystkie aktualizacje od 2011.1 do 2012.3 ! :) oki jest sprawdzałem i podłączałem fordy to działa !

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
masz 4 posty i się mądrujesz ... sam ściągam z chin i gadam z chinolem na co dzień ,więc nie gadaj że różowy jest wypas...
wlazłeś na forum po to żeby tylko sprzedać , więc krytykę powinieneś przyjmować z pokorą...
siedzę na kilku forach , od trzech rosyjskich po jedno w angli i zapewniam Cię że to nie są fora rolnicze ...

carsofting

Początkujący
Punktów
0
wiem co sprzedaje ... ja pierdole nawet nie dadzą sprzedać spokojnie tylko swoje opowieści będzie pisał co on to nie zrobił i co on to nie wie .... hehe a wez ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom