• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BMW E46 323ci

AligatorDzik

Początkujący
Punktów
0
Problem rozwiązany . Flaszka dla kolegi się należy jak najbardziej

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
616
Amatorzy. Nawet nie ma co komentować. Przekaźniki miały być sprawdzone. Okazało się finalnie że nie zostały sprawdzone.
Szkoda czasu...

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
616
Nie w tym przypadku. Proszę nie ironizować, to poważne forum.

AligatorDzik

Początkujący
Punktów
0
Nie w tym przypadku. Proszę nie ironizować, to poważne forum.
Nie mogę się zgodzić … przekaźniki sprawdzone i nie one były zepsute wiec nie wiem skąd taka myśl u ciebie … twierdzenie z klemą pirotechniczna tez tak średnio bo na logikę możesz wywnioskować ze nie ona jest przyczyna skoro znasz jej zastosowanie . Jestem amatorem masz racje ale opisałem chyba dobrze objawy które były tutaj kluczowe do ustalenia przyczyny … dzięki za pomoc MIKUr1 panu za próbę pomocy tez oczywiście dziękuje .

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
616
Przecież pisałem pół żartem pół serio, nie bierz tego tak do siebie :) Masz rację nie przekaźniki, bezpiecznik to był.

A

Anonymous123

@MIKUr1 - dlatego ja się prawie tu nie udzielam, bo niektóre porady od amatorów dla amatorów są poniżej minimalnego poziomu wiedzy. Na innych forach już by nie podoradzali.

AligatorDzik

Początkujący
Punktów
0
Przecież pisałem pół żartem pół serio, nie bierz tego tak do siebie :) Masz rację nie przekaźniki, bezpiecznik to był.
No to fajnie masz . Oczekiwałem pomocy a nie słabych żartów …
Automatyczne połączenie postów:

@MIKUr1 - dlatego ja się prawie tu nie udzielam, bo niektóre porady od amatorów dla amatorów są poniżej minimalnego poziomu wiedzy. Na innych forach już by nie podoradzali.
Szanuje za pomoc. Nie ukrywam ze jestem amatorem, może moj błąd ze nie chciało mi się schematów szukać i sprawdzić te ukryte bezpieczniki. Miałem mega ograniczony czas na grzebanie przy tym samochodzie i z tego powodu zawracam głowę tym którzy się na tym znają

Do góry Bottom