• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BOSE RADIO ZMIANA

Sebasian

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
Witam od paru msc jestem posiadaczem a6 c5 98' naglosnienie bose subofer z tylu , wszystko ok procz przednich głośników , myslalem ze cos z okablowniem , jestem laikiem w tym temacie , znajomy podłączył inne radio zwykle i jednak okazalo sie , ze przod gra pieknie , lecz wiadomo nie podlacze tylu i sub do tego radia
pewnie radio orgianlne jest walniete cos sie przepaliło ,
więc mam pytanie jaki zestaw co dokladnie kupic aby podaczyc inne radio typu pioner lub blaupunkt , Mógłbym prosic o link ? jezeli sie oczywiscie nie myle z wczesniejsza diagnoza
czytalem pare tematow i pisza o jakis zmianach , lutowaniach , kombinowanie z kabelkami , ale natknalem sie tez na jakies adaptery , sprawdzalem allegro sa jakies rozne 20 zł 80 zł 120 ?
Jak mowilem jestem laikiem i nie wiem ktory wybrac , więc jeżeli ktoś miałby chwle i wie o co chodzi robił cos takiego to prosze o pomoc przypomne ze audi a6 c5 avant 98' system bose sub w bagazniku .
Pozdrawiam i dziekuje z góry za pomoc ;)

alvaroalvaro78

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Malbork
Pewnie końcówka mocy w radio. Tył zasilany jest z zew. wzmacniacza ale przód z radia.

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
A co powiesz jak poprzedni właściciel po prostu wyciszył sobie radiem przód do zera ( "O" ) ? :p:D

Do góry Bottom