Kajtek_666
Początkujący
witam mam nadzieje ze dobrze z tematem trafiłem mam taki o to problem ze w audi 100 c4 na węzu od nagrzewnicy nie pojawia sie plyn ani na zgaszonym ani na zapolonym silniku plyn zalany do pelna az po korek ale brak reakcji wlasciciel auta twierdzi ze nie mial grzania w aucie wiec mechanik "pan kazek" stwierdzil ze to termostat po wymianie tegosz ów termostatu wlasciciel zawital do mnie i mowi ze jak jedzie to czasem dmucha ciweple powietrze wiec myslalem ze uklad jest zapowietrzony ale czemu po odkreceniu koreczka nie pojawia sie plyn ?? skoro w zbiorniku wyrownawczym az sie przelewa co najciekawsze po dodaniu gazu i tak przy 2-3 tys obrotów plyn sie pojawia i nagrewnica grzeje ale po spuszczeniu gazu tak jak by go zasysalo wiec jako poczadkujacy mechanik zdjolem weze spuscilem plyn odkrecilem termostat by sprawdzic czy dobrze zalozony no i wyglada ze dobrze ale gdy zlapalem za pope to myslalem ze szajba mi w rece zostanie czyzby to pompa ?? czyba nie zreszta jeszcze takim ogarem nie jestem zastanawia nie gdzie moze byc przyczyna w tym audi zmienialem wentylator nawiewu jakies 2 miesiace temu i nagrzewnice plukalem wiec w niej nic to jestem pewnien i auto grzalo a teraz przestalo co o tym myslicie panowie ??
z gory dziekuje za odpowiedzi z powazaniem KajteK
z gory dziekuje za odpowiedzi z powazaniem KajteK