• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

brak sterowania nawiewem

NORBERT

Uczestnik
Punktów
0
Witam mam problem z regulacją nawiewu powietrza w mk 2 td przełącznik nie steruje nawiewu na nogi wcale nie reaguje sprawdziłem podciśnienie ale niewiem jaka jest prawidłowa wartość przewody są ok moze ktoś miał podobny przypadek pozdrawiam

Marcinłada

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Kłodawa
Witam sprawdź kolego linkę i mechanizm od regulacji nawiewu ja kiedyś miałem podobny przypadek w mk2 1.8 wyłamany by plastikowy trybik co steruje środkową klapką od regulacji nawiewu i klapka nie otwierała się do końca i był taki sam objaw jak u ciebie właśnie Powodzenia :)

NORBERT

Uczestnik
Punktów
0
Witam sprawdź kolego linkę i mechanizm od regulacji nawiewu ja kiedyś miałem podobny przypadek w mk2 1.8 wyłamany by plastikowy trybik co steruje środkową klapką od regulacji nawiewu i klapka nie otwierała się do końca i był taki sam objaw jak u ciebie właśnie Powodzenia :)
Dzięki za rade ale w tym przypadku niema linki sa tylko zbiorniczki podcisnieniowe i cięgła metalowe + przewody i pompa pozdrawiam;)

Do góry Bottom