• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Chevrolet Cruze 1.8 benz nie wchodzi 5-bieg

andrzej3000

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
małopolska
Ale kto mówi o wiaderku części, rozbierałem to już z 3 razy i złożyłem i dalej nie mogę znaleźć przyczyny nie wchodzenia 5 biegu, w następnym tyg. podjadę na jakiś warsztat.
Linki/cięgna odpiąłem i lewarek bez linek pracuje , nie wiem czy to ma jakiś związek, niedługo sprowadzam podobnego Cruza 1.8 więc będę miał jakieś porównanie.

andrzej3000

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
małopolska
Ok zrobione, działa... złożyłem odwrotnie, po ponownej próbie złożenia tego elementu ze sprężynką poskładałem i 5 wchodzi.Dziękuję za pomoc!
Automatyczne połączenie postów:

OK złożone jeszcze raz , działa , po prostu źle złożyłem tą dzigienkę ze sprężynką, odwrotnie, teraz wsio OK, 5 wchodzi , Dzięki wielkie!!

Punktów
0
Ok zrobione, działa... złożyłem odwrotnie, po ponownej próbie złożenia tego elementu ze sprężynką poskładałem i 5 wchodzi.Dziękuję za pomoc!
Automatyczne połączenie postów:

OK złożone jeszcze raz , działa , po prostu źle złożyłem tą dzigienkę ze sprężynką, odwrotnie, teraz wsio OK, 5 wchodzi , Dzięki wielkie!!
A masz gdzieś zdjęcie jak to powinno prawidłowo wyglądać ?

Do góry Bottom