Wyjątkowo trwałe filmy olejowe zapewniają: Elf Excellium oraz Castrol EDGE Tytanium,ja bym sobie wybrał ten drugi,naturalnie 5W40.Nie są znowu aż tak bardzo drogie.Naturalnie jeśli dbasz o swoe auto,możesz zaaplikować Bishops Original do silników benzynowych,wszystko na temat znajdziesz na stronie dystrybutora.Zalałem tym silnik,skrzynię oraz tylny most.Odczułem znaczny spadek zużycia paliwa.Po kupnie auta zorientowałem się,że przy prędkości ponad 150km/h wyje most,z czasem zaczął wyć po przekroczeniu 120km/h ale tak,że nie dawało się jeździć.Zmieniłem olej na najtańszego Elfa 80W90,przepłukałem dyfer ,po kilku tysiącach olej zlałem,naturalnie most wył dalej,kupiłem Mobil 1 75W90,Ooraz Bishopa do tylnych mostów.Wyło,wyło,coraz ciszej,ciszej aż w końcu most umilkł ,cisza.Teraz mogę nawet 180tką jechać,cisza.Nie miałem nic do stracenia.Okres procesu adhezji oraz wsiąkania w strukturę metalu trwał przez ok.5000km,po tym czasie most zamilkł.Wniosek z tego taki,że rzeczywiście preparat działa.Gdybym posiadał silnik zagrożony typowymi usterkami ,tym bardziej Bishopa bym zastosował.Polecam,naturalnie remontu nie zastąpi,ale prewencja skuteczna.