• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Citroen C4 2 1,6VTI schemat poszukiwany

yihua

Początkujący
Punktów
0
Dzień dobry,
Poszukuję schematu Citroena C4 2 1,6VTI 120 88kW .
Za ewentualną pomoc dziękuję.

yihua

Początkujący
Punktów
0
Dziękuję za zainteresowanie : 2015 r

Może jest ktoś konkretny, chętny pomóc? Kolega "matus1014" próbował, ale jak widać w powyższych postach brak mu wiedzy, ale za chęć pomocy jemu dziękuję.

matus1014

SuperMechanior
Punktów
215
Za darmo schemacik nowemu użytkownikowi. Każdy z nas który ma dostęp do schematów płaci ciężkie pieniądze za to . Także chcesz schemat to płać albo wykup licencję.

yihua

Początkujący
Punktów
0
Ok, wystarczyło napisać, że należy zapłacić, nie sprawy, zapłacę. A w ten sposób podczas naszej konwersacji pokazało się typowe cwaniactwo z jakim można się spotkać w dużej części warsztatów, nieudolnych mechaników żerujących na klientach. Sorry, ale wolę i wybieram rzetelnych.

matus1014

SuperMechanior
Punktów
215
Ok, wystarczyło napisać, że należy zapłacić, nie sprawy, zapłacę. A w ten sposób podczas naszej konwersacji pokazało się typowe cwaniactwo z jakim można się spotkać w dużej części warsztatów, nieudolnych mechaników żerujących na klientach. Sorry, ale wolę i wybieram rzetelnych.
Nie ma sprawy nie zmuszam ,żadne cwaniactwo ja za darmo tego nie dostaje muszę za to zapłacić. Też bym chciał dostać coś ale niestety rynek jest taki samemu trzeba na to zapracować często nie małe pieniądze .

Alpari

SuperMechanior
Punktów
160
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
typowe cwaniactwo nieudolnych mechaników żerujących na klientach.
Cwaniakiem to chyba sam chcesz być zdobywając dane, z które każdy słono płaci (kilka tys. rocznie)
Nieudolny też jesteś, bo są możliwości zdobycia dostępu na krótki czas za niewielką opłatą.
I nikt na Tobie nie żeruje bo akurat klientem nie chcesz być próbując samodzielnie ogarnąć temat.

I pisząc takie inwektywy masz pewność, że nikt nie będzie miał najmniejszej ochoty pomagać.

yihua

Początkujący
Punktów
0
Szanowny kolego, widzę, że szwankuje czytanie ze zrozumieniem, wyraźnie napisałem, że wystarczyło napisać, że należy zapłacić, zapłaciłbym. Ale poprzedni kolega zaczął zadawać pytania, bez chęci pomocy, być może aby zaistnieć. Nie jestem mechanikiem, nie potrzebuję na stałe dostępu do dokumentacji. Poszukiwałem tylko rozpiski, schematu. Zarejestrowałem się na wydaje się fajne forum, zadałem pytanie.... i jakiś cwaniak odpisał, jeśli są to standardy na tym forum, to szkoda. Raz jeszcze powtórzę, wystarczyło napisać, że trzeba zapłacić, i bym odkupił schemat.

Alpari

SuperMechanior
Punktów
160
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
A wpisywałeś zapytanie w google? Bo bardzo prosto. Schematy masz np. w Auto Elektro nr 107. Zobacz może na chomiku ktoś to ma. A jak nie to za 70 zł masz pdf

yihua

Początkujący
Punktów
0
Tak poszukiwałem, również na innym forum. Auto Elektro, niezauważyłem, przeoczyłem. Dziękuję za trafioną i konkretną informację, kupię.
Raz jeszcze dziękuję, pozdrawiam.

Ale, to chyba nie jest ta wersja pojazdu (?) - nie jestem tego pewien?

Załączniki

• c4.jpg
    c4.jpg
    120,2 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:

matus1014

SuperMechanior
Punktów
215
Szanowny kolego, widzę, że szwankuje czytanie ze zrozumieniem, wyraźnie napisałem, że wystarczyło napisać, że należy zapłacić, zapłaciłbym. Ale poprzedni kolega zaczął zadawać pytania, bez chęci pomocy, być może aby zaistnieć. Nie jestem mechanikiem, nie potrzebuję na stałe dostępu do dokumentacji. Poszukiwałem tylko rozpiski, schematu. Zarejestrowałem się na wydaje się fajne forum, zadałem pytanie.... i jakiś cwaniak odpisał, jeśli są to standardy na tym forum, to szkoda. Raz jeszcze powtórzę, wystarczyło napisać, że trzeba zapłacić, i bym odkupił schemat.
Zacząłem zadawać pytania żeby dowiedzieć się szczegółowo czego potrzebujesz . Zazwyczaj pomagałem za darmo na forum ale nie nowym którzy chcą tylko coś dostać . Jakbyś był sprytny to byś wpadł na pomysł żeby dopisać że chętnie zapłacisz . Wystarczyło by nawet się przywitać na forum jest taki specjalny dział. Standardy takie same na każdym forum . Tymi odzywkami już przekreśliłeś swoje szanse na pomoc . Także powodzenia w szukaniu.

yihua

Początkujący
Punktów
0
Zacząłem zadawać pytania żeby dowiedzieć się szczegółowo czego potrzebujesz . Zazwyczaj pomagałem za darmo na forum ale nie nowym którzy chcą tylko coś dostać . Jakbyś był sprytny to byś wpadł na pomysł żeby dopisać że chętnie zapłacisz . Wystarczyło by nawet się przywitać na forum jest taki specjalny dział. Standardy takie same na każdym forum . Tymi odzywkami już przekreśliłeś swoje szanse na pomoc . Także powodzenia w szukaniu.
Tak jak napisałem powyżej, nie interesuje mnie Twoja pomóc, Twoje standardy już znam, mam nadzieję, że nie wszyscy są tu na forum tacy. Dziękuję, poradzę sobie (bez ciebie).

matus1014

SuperMechanior
Punktów
215
Tak jak napisałem powyżej, nie interesuje mnie Twoja pomóc, Twoje standardy już znam, mam nadzieję, że nie wszyscy są tu na forum tacy. Dziękuję, poradzę sobie (bez ciebie).
Proszę bardzo polecam się na przyszłość. Jak to miło nic o mnie nie wiesz a mnie oceniasz . Poczytaj sobie moje posty to wyrobisz sobie zdanie na mój temat .

yihua

Początkujący
Punktów
0
Proszę bardzo polecam się na przyszłość. Jak to miło nic o mnie nie wiesz a mnie oceniasz . Poczytaj sobie moje posty to wyrobisz sobie zdanie na mój temat .
Raczej nie muszę, już sobie wyrobiłem, dziękuję. Nie skorzystam. Tak jak wcześniej pisałem, mam nadzieję, że nie wszyscy na tym forum to cwaniacy. A nawet jeśli, to są inne fora, choć to forum nie jest złe, tak myślę.

Tak poszukiwałem, również na innym forum. Auto Elektro, niezauważyłem, przeoczyłem. Dziękuję za trafioną i konkretną informację, kupię.
Raz jeszcze dziękuję, pozdrawiam.

Ale, to chyba nie jest ta wersja pojazdu (?) - nie jestem tego pewien?
Teraz już jasne, to na pewne nie jest ta wersja :)

Do góry Bottom