arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ja zrozumiałempojęcia co napisałe
ale na tym polega piękno naszego forum, różnorodność, ty umisz skrzynie a ktoś coś innego
Ja zrozumiałempojęcia co napisałe
ale na tym polega piękno naszego forum, różnorodność, ty umisz skrzynie a ktoś coś innego
w SID206 to trochę chodzenie po omacku z prawidłową identyfikacją mapNie wiadomo co Ty tam wymodziłeś,co Ci można radzić.

I o to chodziJa zrozumiałemale na tym polega piękno naszego forum, różnorodność, ty umisz skrzynie a ktoś coś innego
![]()

Ja świętowałem Zaduszki robotąI jak tam misiaczki? Od rana ogiń do roboty lenie
zacisk hamulcowy piaskowałem malowałem
MistrzJa ostatnio kończę budować małą pomoc do garażu.
Zestaw "Bezprzewodowy MONITOR 4.3'' + KAMERA COFANIA 4LED" za trochę ponad stówkę z allegro. Wywaliłem kable i obudowy, dodałem akumulatory, parę płytek do ich zabezpieczenia i ładowania przez kabel usb, wszystko wciśnięte do zaprojektowanej na szybko, drukowanej obudowy.
Wyświetl załącznik 47226
Główna funkcja to pomoc przy wjeżdżaniu do garażu tyłem-kładę kamerkę na podłodze, monitorek biorę ze sobą i widzę czy nie wjeżdżam do kanału. Mogę też zamocować sobie gdzieś pod maską albo pod podłogą i patrzeć jak pracują poduszki silnika, łączniki, tulejki itd. w czasie jazdy.
Też mam lustro które miałem do tego użyć, tylko brak miejsca na zamontowanie, garaż ciasny, na końcu jest stół, pod nim półka z narzędziami, kompresor i migomat. No i takie lustro chyba nie pomoże przy wjeżdżaniu tyłem.Ja mam lustro na kanale...