• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
1.2 i 3. W sumie.mam teraz jedna przerwę na 3 papierosy naraz

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
lekcje se odrabiam z dzieciakami.
syn napisał w zdaniu dźwik i dżydżownica a córka dziwyg i dżdrzownica...

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
aaa żebyś wiedział ze sie ucze:D. w nastepnym roku juz matura:) pierwszy rok zaliczyłem wieczorowa szkola.znaczy wieczorówke zaczął już w 2005 ale wiadomo ważniejszy byl alkochol i bale...teraz człowiek zmumdrzal.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Czy 100zl na Polskę na dzisiejszy mecz Holandia Polska bez Lewego to zły pomysł że postawiłem na PL ? :) Mam czuja jak sprzed paru laty jak Polska wygrała z Niemcami 2:0.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Czy 100zl na Polskę na dzisiejszy mecz Holandia Polska bez Lewego to zły pomysł że postawiłem na PL ? :) Mam czuja jak sprzed paru laty jak Polska wygrała z Niemcami 2:0.
Możliwe jest wszystko :) piłka jest okrągła a bramki są dwie, mecz trwa do ostatniego gwizdka, wszystko zależy tak naprawdę od tego czy nasi piłkarze będą chcieli wygrać, mamy w reprezentacji gwiazdy, nie tylko lewego, sam Lewandowski nic by nie zrobił gdyby pozostali byli do dupy, tylko nie wiem czy im się opłaca wygrać :D z tego co pamiętam to dwa lata temu nasi zaczęli wygrywać po tym jak PZPN chciał im poobcinać pensje na rzecz siatkarzy bo wiadomo że wtedy mieliśmy bardzo mocną i niedofinansowaną reprezentację a piłkarze to są cwaniaki, to już nie jest to co za czasów trenera Górskiego, wtedy orzełek na piersi coś znaczył no i Polacy chcieli udowodnić że Polska nie leży w Afryce:D

A ja w wolnych chwilach lubię pooglądać profesora Chrisa:
Marewela:
No i oczywiście przede wszystkim majstra :D

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Możliwe jest wszystko :) piłka jest okrągła a bramki są dwie, mecz trwa do ostatniego gwizdka, wszystko zależy tak naprawdę od tego czy nasi piłkarze będą chcieli wygrać, mamy w reprezentacji gwiazdy, nie tylko lewego, sam Lewandowski nic by nie zrobił gdyby pozostali byli do dupy, tylko nie wiem czy im się opłaca wygrać :D z tego co pamiętam to dwa lata temu nasi zaczęli wygrywać po tym jak PZPN chciał im poobcinać pensje na rzecz siatkarzy bo wiadomo że wtedy mieliśmy bardzo mocną i niedofinansowaną reprezentację a piłkarze to są cwaniaki, to już nie jest to co za czasów trenera Górskiego, wtedy orzełek na piersi coś znaczył no i Polacy chcieli udowodnić że Polska nie leży w Afryce:D

A ja w wolnych chwilach lubię pooglądać profesora Chrisa:
Marewela:
No i oczywiście przede wszystkim majstra :D
Ach te kondenstatory, w tej bramie na filmie to chyba z 10uF?:D Pamiętam parenaście lat temu jak na praktykach wysadzalismy (rozładowywalismy "zwarcie") 5000uF
Jak jePło to cały zakład wyszedł od bloków A do E :D

Ale byłyby jaja jakby posmarował prowadnice na dole smarem :)

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ach te kondenstatory, w tej bramie na filmie to chyba z 10uF?:D Pamiętam parenaście lat temu jak na praktykach wysadzalismy (rozładowywalismy "zwarcie") 5000uF
Jak jePło to cały zakład wyszedł od bloków A do E :D

Ale byłyby jaja jakby posmarował prowadnice na dole smarem :)
A czemu nie można smarować?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
A czemu nie można smarować?
Nigdy się nie smaruje tych prowadnic, daję ci 2 tygodnie lub tydzień w zimę i roletki out, Jw Jarzi napisał, zbiera piach z ziemi.

Majster jest dobry, nasmarkał tymi spawami, że szok i jeszcze szlifierkę spalił :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Nigdy się nie smaruje tych prowadnic, daję ci 2 tygodnie lub tydzień w zimę i roletki out, Jw Jarzi napisał, zbiera piach z ziemi.

Majster jest dobry, nasmarkał tymi spawami, że szok i jeszcze szlifierkę spalił :)
No to typowe dla niego :D nie wiem na ile znasz jego twórczość ale już trochę widziałem w jego wykonaniu

Do góry Bottom