Ja mam tylko sztuczną jedynkę górną1.2 i 3. W sumie.mam teraz jedna przerwę na 3 papierosy naraz
, pobiłeś mnie mistrzuTo się zacznij uczyćMi sie też nie dlugo zacznie odrabiać lekcje z dzieciakiem.

. w nastepnym roku juz matura
pierwszy rok zaliczyłem wieczorowa szkola.znaczy wieczorówke zaczął już w 2005 ale wiadomo ważniejszy byl alkochol i bale...teraz człowiek zmumdrzal.Możliwe jest wszystkoCzy 100zl na Polskę na dzisiejszy mecz Holandia Polska bez Lewego to zły pomysł że postawiłem na PL ?Mam czuja jak sprzed paru laty jak Polska wygrała z Niemcami 2:0.
piłka jest okrągła a bramki są dwie, mecz trwa do ostatniego gwizdka, wszystko zależy tak naprawdę od tego czy nasi piłkarze będą chcieli wygrać, mamy w reprezentacji gwiazdy, nie tylko lewego, sam Lewandowski nic by nie zrobił gdyby pozostali byli do dupy, tylko nie wiem czy im się opłaca wygrać
z tego co pamiętam to dwa lata temu nasi zaczęli wygrywać po tym jak PZPN chciał im poobcinać pensje na rzecz siatkarzy bo wiadomo że wtedy mieliśmy bardzo mocną i niedofinansowaną reprezentację a piłkarze to są cwaniaki, to już nie jest to co za czasów trenera Górskiego, wtedy orzełek na piersi coś znaczył no i Polacy chcieli udowodnić że Polska nie leży w Afryce
Ach te kondenstatory, w tej bramie na filmie to chyba z 10uF?Możliwe jest wszystkopiłka jest okrągła a bramki są dwie, mecz trwa do ostatniego gwizdka, wszystko zależy tak naprawdę od tego czy nasi piłkarze będą chcieli wygrać, mamy w reprezentacji gwiazdy, nie tylko lewego, sam Lewandowski nic by nie zrobił gdyby pozostali byli do dupy, tylko nie wiem czy im się opłaca wygrać
z tego co pamiętam to dwa lata temu nasi zaczęli wygrywać po tym jak PZPN chciał im poobcinać pensje na rzecz siatkarzy bo wiadomo że wtedy mieliśmy bardzo mocną i niedofinansowaną reprezentację a piłkarze to są cwaniaki, to już nie jest to co za czasów trenera Górskiego, wtedy orzełek na piersi coś znaczył no i Polacy chcieli udowodnić że Polska nie leży w Afryce
A ja w wolnych chwilach lubię pooglądać profesora Chrisa:
Marewela:No i oczywiście przede wszystkim majstra![]()
Pamiętam parenaście lat temu jak na praktykach wysadzalismy (rozładowywalismy "zwarcie") 5000uF

A czemu nie można smarować?Ach te kondenstatory, w tej bramie na filmie to chyba z 10uF?Pamiętam parenaście lat temu jak na praktykach wysadzalismy (rozładowywalismy "zwarcie") 5000uF
Jak jePło to cały zakład wyszedł od bloków A do E
Ale byłyby jaja jakby posmarował prowadnice na dole smarem![]()
Nigdy się nie smaruje tych prowadnic, daję ci 2 tygodnie lub tydzień w zimę i roletki out, Jw Jarzi napisał, zbiera piach z ziemi.A czemu nie można smarować?

No to typowe dla niegoNigdy się nie smaruje tych prowadnic, daję ci 2 tygodnie lub tydzień w zimę i roletki out, Jw Jarzi napisał, zbiera piach z ziemi.
Majster jest dobry, nasmarkał tymi spawami, że szok i jeszcze szlifierkę spalił![]()
nie wiem na ile znasz jego twórczość ale już trochę widziałem w jego wykonaniu