• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Kiedy ta wyrocznie madrosci i nieomylnosci zamykaja TVN? Hehehe
To tylko takie jełopy jak ty i tobie podobni mogą wierzyć, że piśdzielce w ogóle mogły by zamknąć taką stację...:)
Możecie bryknąć amerykańcom na kant...:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Telewizja nowa :) ja pamiętam jak to wchodziło na telewizornię, kto by pomyślał że tak się zeszmacą

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Przekonamy sie hehe
Jak nadawali, tak będą nadawać... a pisdzielce i ich tempa gawiedź wyborcza, mogą co najwyżej ujadać za płota...:)
A żeby nie było - bo pewnie zaraz jakieś tempaki się obudza i będą szczekać - mam w doopie zarówno tvp jak i tvn...:) jedno goowno...:)
Po prostu piszę jak jest...:)
Jedno trzeba przyznać, pisuary potrafią zrobić goownoburzę dla swego tępego motłochu wyborców...:)

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
A co opowiesz o wyborcach Jachiry?
Mi za mocherow pobory podnieśli prawie 2000zl. To będę popierał. Spokojnie zarabiam, odkładam forse i jeszcze mi na alimenty starcza. A wracajac do tematu to lex tvn to jest tylko kopia przepisów niemieckich i francuskich. Tam dawno obce telewizję wywalili. Czyzby wzorowanie sie na bogatych i starych demokracjach jest fopa? A to ze Amerykanskie to nie ma znaczenia. W ameryce tez sa popieprzency i cwaniacy.

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Za y ebista klawiatura na szybie! Podłączona pewnie do kompa, którego nawet Diagu nie ogarnie ;)

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Jak to się skończy pozwę ich o rentę za szkody psychiczne i fizyczne. Od godziny się pocę, rzygam, telepie mną i co 30 sekund sprawdzam czy już działa.
Btw. lpg-forum.pl od miesiąca nie działa i tego już nikt nie zauważył.

Do góry Bottom