• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Tak i tym się pocieszaj.
Wybacz mi moją bezpośredniość i jeśli Cię uraziłem to przepraszam, czasami oglądam twoje filmy i nie chcę żebyś pomyślał że jestem jednym z twoich hejterów, bo nie jestem :) nie można wszystkiego wiedzieć i umieć pezy takiej ilości różnych samochodów, wtedy pisząc o murzynach miałem raczej na myśli zagranicę bo polski mechanik wiele może ich nauczyć, oczywiście zagranica również może dużo nauczyć nas szczególnie jeśli chodzi o dbałość o auta klienta no i brak druciarstwa, tylko wymianę na nowe części, pozdrawiam i podziwiam twoją twórczość

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
W wolnej chwili pojechałem z 70 letnia sąsiadka po auto. Lecimy autostrada już na odcince elektronicznej a sąsiadka mi mówi, że słabo ona jeździła maluchem 140. A szybciej nie pójdzie trza lejce ściągnąć

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Bać jak bać, ale czy na wachę stać, zanim rozpędzili się do odcinki to przepaliła pół emerytury :)
dostanie trzynastkę, czternastkę, piętnastkę, albo 28 (nie wiem jak odmienić) to się wyrówna...

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
Ja bym przygarnął jakąś fajną dwudziestkę ósemkę :)
Mój plan na wolną chwilę dzisiaj to rozgryźć temat twardej odcinki :)

Ostatnia edycja:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
A ja byłem dzisiaj na objazdówce po górach. Na stacji kupowałem kawę, przy płaceniu Pani powiedziała mi, że w życiu nie widziała tak spracowanych dłoni

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
A ja byłem dzisiaj na objazdówce po górach. Na stacji kupowałem kawę, przy płaceniu Pani powiedziała mi, że w życiu nie widziała tak spracowanych dłoni
Dłonie głównie niszczą się w kontakcie z ropą i olejem, widocznie nie masz czasu stosować rękawiczek albo nie przyzwyczajony jesteś :)

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
To prawda, ja swojego czasu miałem ręce jak kowal, jak zacząłem używać rękawiczek to zaczęły wyglądać jako tako ;)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Używam rękawiczek.
Ja od 14 roku życia robię auta. Tata zmarł jak miałem 14 lat. A teraz mam juz bliżej do 50

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Używam rękawiczek.
Ja od 14 roku życia robię auta. Tata zmarł jak miałem 14 lat. A teraz mam juz bliżej do 50
Ja używam zazwyczaj jak muszę wsiadać do auta żeby kiery nie pobrudzić albo do pierwszej połowy dnia

Do góry Bottom