arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Musisz przytrzymać lubię to i wtedy rozwinie się wybór łapekJak te czerwone łapki sie wstawia? Markson zapomnij ze jestem na forum. Nie pisze w twoich tematach.
Musisz przytrzymać lubię to i wtedy rozwinie się wybór łapekJak te czerwone łapki sie wstawia? Markson zapomnij ze jestem na forum. Nie pisze w twoich tematach.
A mnie się ta grafika podoba@Markson43 zmuś mnie
. Bez pucy Arni ale nie wiem czemu tak grafika jakimś cudem kojarzy mi się z koncertem IRoN MAiDen
Tak i tym się pocieszaj.No jeszcze parę lat zajmie mu nauka, podejrzewam że szefowie są zachwyceni, w jednym z filmów mówił o tym że jego szeryf jak zobaczył jego klucz udarowy na baterie to kupił taki sam, zobacz jak daleko są za murzynami
Tak i tym się pocieszaj.
uderz w stół...a klucz udarowy na baterie rozpadnie się... na drobne kawałki ...uderz w stół...

Wybacz mi moją bezpośredniość i jeśli Cię uraziłem to przepraszam, czasami oglądam twoje filmy i nie chcę żebyś pomyślał że jestem jednym z twoich hejterów, bo nie jestemTak i tym się pocieszaj.
nie można wszystkiego wiedzieć i umieć pezy takiej ilości różnych samochodów, wtedy pisząc o murzynach miałem raczej na myśli zagranicę bo polski mechanik wiele może ich nauczyć, oczywiście zagranica również może dużo nauczyć nas szczególnie jeśli chodzi o dbałość o auta klienta no i brak druciarstwa, tylko wymianę na nowe części, pozdrawiam i podziwiam twoją twórczośćA czego ona ma się bać?70 letnia sąsiadka

Bać jak bać, ale czy na wachę stać, zanim rozpędzili się do odcinki to przepaliła pół emeryturyA czego ona ma się bać?![]()

dostanie trzynastkę, czternastkę, piętnastkę, albo 28 (nie wiem jak odmienić) to się wyrówna...Bać jak bać, ale czy na wachę stać, zanim rozpędzili się do odcinki to przepaliła pół emerytury![]()
Dwudziestkę ósemkędostanie trzynastkę, czternastkę, piętnastkę, albo 28 (nie wiem jak odmienić) to się wyrówna...

Dłonie głównie niszczą się w kontakcie z ropą i olejem, widocznie nie masz czasu stosować rękawiczek albo nie przyzwyczajony jesteśA ja byłem dzisiaj na objazdówce po górach. Na stacji kupowałem kawę, przy płaceniu Pani powiedziała mi, że w życiu nie widziała tak spracowanych dłoni

Ja używam zazwyczaj jak muszę wsiadać do auta żeby kiery nie pobrudzić albo do pierwszej połowy dniaUżywam rękawiczek.
Ja od 14 roku życia robię auta. Tata zmarł jak miałem 14 lat. A teraz mam juz bliżej do 50