• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Co sądzicie o marce Starline

gregdbw

Początkujący
Punktów
2
Witam wszystkich.

Chciałem się zapytać czy ktoś miał doczynienia z produktami marki Starline? W szczególności interesują mnie amortyzatory i sprężyny tej firmy. Czy można coś takiego założyć klientowi? Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi częściami, bardzo proszę o opinie na ich temat. Pozdrawiam

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Pierwsze słyszę.

Alpari

SuperMechanior
Punktów
149
Miasto
Dąbrowa Górnicza
alpari.auto.pl
Montowałem sprężyny i amortyzatory ze Starline ale tylko kilka razy. O dziwo żadnej reklamacji nie było. Niby dają 3 lata gwarancji. Jeśli chodzi o łożyska i piasty to ponoć robi dla Elit GSP czyli w miarę dobry chińczyk. Kto robi amortyzatory i sprężyny nie wiem.

gregdbw

Początkujący
Punktów
2
Montowałem sprężyny i amortyzatory ze Starline ale tylko kilka razy. O dziwo żadnej reklamacji nie było. Niby dają 3 lata gwarancji. Jeśli chodzi o łożyska i piasty to ponoć robi dla Elit GSP czyli w miarę dobry chińczyk. Kto robi amortyzatory i sprężyny nie wiem.
Dzięki za info. Cena jest atrakcyjna stąd moje zainteresowanie tą marką. Chyba wezmę komplet sprężyny+amory na próbę do warsztatowej octavii.

Do góry Bottom