arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
chyba że to 13 posterunekNa komisariacie nie sprawdzisz bo wszyscy trzeźwi![]()

chyba że to 13 posterunekNa komisariacie nie sprawdzisz bo wszyscy trzeźwi![]()

A kupujesz jakieś konkretnej firmy czy jak leci?Ułatwieniem jest to, że taki jednorazowy alkomat można kupić właściwie wszędzie i jest bardzo tani. Oczywiście zasada piłeś-nie jedź powinna być zawsze na pierwszym miejscu, ale użycie alkomatu jest dodatkowym elementem zabezpieczającym.
Nie korzystałem kiedy wszyscy pili i nie korzystam teraz , ale bez żartów co ma powiedzieć kierowca taxi , który wiózł kilka kursów po kolei nawalonych klientów . Ile czasu powinien odczekać. Po odczekaniu dziesięciu minut, policjant sprawdził że jest 0,0 promila i nic nie powiedział, żeby nie używać spryskiwacza
badanie krwiNie korzystałem kiedy wszyscy pili i nie korzystam teraz , ale bez żartów co ma powiedzieć kierowca taxi , który wiózł kilka kursów po kolei nawalonych klientów . Ile czasu powinien odczekać
wyrozumiały policjant a jak trafisz na zakutą pałę , to co wtedy .
kiedyś policjant mi powiedział, żebym zrobił sobie próby wątrobowe, bo z przychodzenia na komisariat co sobotę nic nie ma 

A jeśli jest daleko to podjechać samochodem i zaparkować na policyjnym parkingu służbowym...zamiast kupować alkomat lepiej pójść na komisariat jeśli jest blisko

dziala dobrze nawet bardzo różnił się o 0,01 promila z policyjnym
wiec ja jestem zwolennikiem.A nie badają Cię ich własnym alkomatem tylko korzystają z alkomatów kierowcy?ja mam zawsze dwa jednorazowe w samochodzie, bo np we Francji jest obowiązek posiadania w trakcie kontroli policji na drodze. Pan mówi proszę dmuchnąć we własny alkomat i musisz mieć dwa
Czy takie badanie ma być tylko potwierdzeniem, ew. sprawdzeniem co pokazuje alkomat policyjny? Tak z czystej ciekawości, bo wcześniej o tym nie słyszałem