• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy korzystacie z alkomatów?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
- nie pijesz ? jakie ty masz korzenie?
- holenderskie :D

markiz

Uczestnik
Punktów
4
Wątpię aby w dzisiejszej rzeczywistości taka ustawa przeszła. Zwłaszcza jeśli chociażby o zapis dotyczący wieku. Bo czasami np 20 latek jest o wiele bardziej odpowiedzialny w tej kwestii niż niejeden 40, 50 latek. Chociaż niewiele mnie już zdziwi:) Ale gdyby nawet, to i tak jak pozostanie jakiś limit, którego nie będzie można przekroczyć to alkomat okaże się przydatny. A i tak trzeba się będzie pilnować i tak.

olkaqaz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
www.eko-projekt.com
Ja korzystam a alko. Czuje się pewna wsiadając następnego dnia po imprezce. Na początku korzystałam z tych jednorazowych, ale na dłuższą metę to drogo wychodzi więc bardziej się opłaca kupić taki wielokrotnego użytku.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Potrzebne do tego dobre towarzystwo, teraz każdy za czymś goni nie ma czasu się napić.

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Trzeba mieć fantazję i pieniądze i najdroższy... czas. :):p
Edit: No i zdrowie oczywiście... ;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Też lubię ;) a dla wszystkich którzy chcą przestać pic mam radę - trzeba się zatruć alkoholem, wypić jak najwięcej tego co się lubi :) pić tak długo żeby paść na pysk, najlepiej działa u ludzi chorych na serce i t.p. Odruch wymiotny gwarantowany na najbliższych kilkanaście miesięcy :D

Do góry Bottom