• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czym zajmujecie się w pracy??

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
Witam
Ja w mojej pracy jestem mechanikiem pojazdów ciężarowych (MAN, SCANIA, DAF, MERCEDES) i chętnie pomogę w razie potrzeby. Samochody osobowe też naprawiam ale tylko w moim prywatnym warsztacie. Zajmuje się takrze lakierowaniem samochodów.
A Wy czym się zajmujecie??

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
Przekładałem w wakacje anglika;) a wiosną będe przekładał sobie jakiegoś vw najprawdopodobniej. Jak będe miał jakieś problemy to wiem do kogo się zgłosić:)

mechanik86

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Birmingham (UK) / Kielce
witam ja pracuje jako mechanik w warsztacie w anglii glownie zajmuje sie silnikami chetnie pomoge cos przetlumaczyc z angielskiego na polski w sprawach nazewnictwa czesci

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Prowadzenie warsztatu, glownie mechanika, troche anglikow ale glownie na wlasne potrzeby oraz w nadchodzacym roku porzadna diagnostyka.

mechanik86 napisał:
chetnie pomoge cos przetlumaczyc z angielskiego na polski w sprawach nazewnictwa czesci
Dobrze wiedziec kolego, taka wiedza na pewno sie przyda.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
kolego mechanik86, czy można wiedziec w jakim miescie w Anglii pracujesz?, bo ja pracowałem w gloucester w polskim warsztacie. Obecnie naprawiam autobusy w Murowanej goślinie pod Poznaniem, robimy przy nich głównie mechanike i elektryke, na nic innego nie mamy czasu bo jest nas tylko dwóch na 14 autobusów i 3 minibusy

Jawa151

Bywalec
Punktów
1
Ja u lakiernika pracuję,zazwyczaj przygotowóję elementy do lakierowania czasami w domu lakieruję. Jednak bardziej mnie kręcą silniki i ogólna obsługa aut osobowych. (W tej chwili poszukuję pracy w tym kierunku.) Pozdrawiam....

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Naprawa autobusów głównie Solaris i MAN, elektryka i mechanika

wigo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kraków,Bradford
mieszkam i pracuję w anglii, dodatkowo kupuje uszkodzone samochody,naprawiam je i sprzedaje.

S

S-LINE

elektromechanika, naprawy glowne silnikow, automatyczne skrzynie biegow naprawa, LPG sporadycznie jakies zawieszenie... tym sie zajmuje

richi9

SuperMechanior
Punktów
19
Miasto
Kraków
ja szukałem pracy jako mechanik ale praktyke mam bez udokumentowania. Węc nie pracuje w tym zawodzie ale zaczełem szkołe jako technik mechanik... Powaliło mi sie w głowie na te lata...

zbymak

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Krakow
Generalka w wyposazeniu warsztatow samochodowych lakierniczych i wulkanizacyjnych.Jak ktos cos bedzie potrzebowal sie dowiedziec albo jakis rabacik to chetnie pomoge .

Johnosso

Nowy
Punktów
0
Witam ja pracuje przy automatycznych skrzyniach biegow oraz mostach napedowych typu Zf, Voith. Głownie stosowanych w pojazdach szynowych i autobusach miejskich. Pozdrawiam

darek40

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
warszawa
ja przede wszystkim naprawiam elektronikę na poważnie sterowniki kodowania przeprogramowania trochę tuning lubię ćwiartkę i rajdy trochę się ścigam no i mechanika oczywiście wszystko robię w górnej półce autek ale na dzien dzisiejszy nie gardzę żadnym groszem :oops:

Do góry Bottom