ajjcc ;/ przepraszam za pomylke. Faktycznie w email był błąd, poprawny adres to:
szkolenietir@gmail.com
szkolenietir@gmail.com
JESTEM ZAINTERESOWANYPowiem szczerze ze prawdopodobnie zadne, po prostu sie zapisac i chodzicbo to jest taki program uni ksztalcenia zawodowego ale dokladne informacje bede mial w przyszlym tygodniu. Wrzucilem juz temat bo chce wiedziec czy w ogole beda chetni na to szkolenie
Pierwszy raz słyszę o czymś takim, sprawdźcie dokładnie czy to nie jakiś bubel....
Miałem szkolenie techniczne z zakresu napawy elektrycznej skrzyni zf astronic właśnie w serwisie mana i dzień szkoleniowy kosztował prawie 3 tyś zł!!!!
Może uda mi się namówić jeszcze 1 kumpla (koszty dojazdu spadną).osob jest juz 15 wiec jeszcze 5 i bedzie dobrze mam nadzieje.

P.S. Ustawa o ochronie danych osobowych obowiązuje, więc z tym upublicznianiem imienia i nazwiska na forum, to bym tak nie szastał![]()
Przy założeniu że osoby zgłaszające się podały nick w mailu.A kto mu każe podawać imiona i nazwiska wystarczy jak poda nick
To błąd bo jesteśmy na forum rozpoznawalni po nickuPrzy założeniu że osoby zgłaszające się podały nick w mailu.
Ja na ten przykład nie podałem...
Eeeeeeeeeeeee tam.To błąd
na czwartym miejscu.osoby ktore sie zglosily:
Piotr Chejdysz
Astra 115
Krystian Domański
Grzesiek