Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
astra 115, Grzegorz C. , Krystian D. , Piotr C. , Ryszard B. , Marcin B. , Rafał J. , Mazi, Szymon, Mateusz TS, Maciek 19900, Mariusz W. , Damian Ł. I JA
poprawka:
astra 115, Grzegorz C. , Krystian D. , Piotr C. , Ryszard B. , Marcin B. , Rafał J. , Mazi, Szymon, Mateusz TS, Maciek 19900, Mariusz W. , Damian Ł. , spawacz , biesieg
Kolego grzybol dziękuję za odp. Zanim napisałem tego posta powyżej zapoznałem się z całym tematem. Moje pytanie wynikało z tego, że ostatnie info było 15.03, stąd moja niepewność. W takim razie ja także chciałbym wziąć udział w tym szkoleniu
Witam Was
Czy jesteście już mechanikami? Elektromechanikami?
Ja jestem mechanikiem tylko od alternatorow i rozrusznikow z 5 letnim doświadczeniem ale od jakiegoś czasu noszę się z myślą o rozwijaniu się. Czy ta szkoła była by także dla mnie?
Pozdrawiam
Bardzo fajny pomysł rozwijajcie się, nauka lub ugruntowanie sobie wiedzy na 100% się przyda. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony że to aż roczny kurs a nie jak niejednokrotnie góra 2-3 -dniowy