Czyli wychodzi na to,ze kurs jest odpłatny tj.200 zł miesięcznie.W pierwotnej wersji miał być on darmowy...
Zajęcia prowadzone w formie zaocznej, częściowo poprzez e-learning, czas trwania kursu przewidywany na 10 miesięcy. Koszt 200 zł miesięcznie, po zdaniu egzaminu zwrot 40 % wpłaconej kwoty. Obowiązuje egzamin OKE.
Założenia są takie, aby kurs był 4 razy w miesiącu po dwa dni. Przy założeniu że 200zł na miesiąc to wychodzi po 25zl na dzień - Czyli mniej niż pełna dieta wyżywieniowa

.
...I co z obecnościami? Jeżeli opuści się kilka zajęć ( chociażby z przyczyn losowych) to czy trzeba oddawać pieniądze za kurs ( W przypadku,gdy istnieje założenie,iż jest on odpłatny)? LenaRose
..po to jest spotkanie zeby sie dogadac. To jest refundowane przez panstwo wiec musi byc zgodne z harmonogramem ...
ale wtedy musialy by byc to zajecia dzienne..
Czyli wychodzi na to,ze kurs jest odpłatny
...ale wtedy musialy by byc to zajecia dzienne.. wiec zalatwilem to przez prywatna instytucje.
Chciałabym znać plan kursu,daty i godziny.Umawianie się poprzez forum winno być konkretne i szczegółowe.Martwi mnie fakt,że nie wiadomo dokładnie kiedy to jest i w jakich godzinach.LenaRose
Wszyscy chcieli byśmy znać konkrety, ale jeśli nie będziemy mieli grupy osób, to tak jak palcem na piasku pisane. Dlatego spotkanie organizacyjne.
...Osobiście uważam też za dobry pomysł podanie swoich maili,żeby mieć też i taki kontakt...
Adresy e-mail i numery telefonów oczywiście, ale nie poprzez forum.
Ponieważ forum jest publiczne a nie prywatne. Proponuję
takie informacje wymieniać poprzez wiadomości prywatne (PW).
Na tym forum jest to poprzez zakładkę komunikator - rozmowy.
Nie wszyscy są chętni do otrzymywania SPAMU z sieci.
Temat zostanie zamknięty a nasze wypowiedzi, jeszcze przez kilka lat
będą indeksowane na google. Mój e-mail krąży po sieci
i mam oferty od dalekiego wschodu

oferty przyjaźni po
milionowe wygrane

.
Myślę że chociaż w części koleżance

udzieliłem odpowiedzi.
P.S.
Zapisujemy się u biesieg poprzez e-mail
szkolenietir@gmail.com i dopisujemy się do listy
http://forum-mechanika.pl/threads/kurs-dla-mechanikÓw-samochodÓw-ciĘŻarowych-sosnowiec.13758/
Proponuję robić to w takiej formie. Będzie dużo czytelniej i w każdej chwili wystarczy spojrzeć na ostatniego posta żeby mieć obraz sytuacji.
POL2006 - ŁÓDŹ
Biesieg - Dąbrowa Górnicza
Mazi0000 Katowice
greghorn - Miechów
Greghorn masz rację taka forma będzie bardziej czytelna.