Sex, alkohol i inne używki.Na co np?
Sex, alkohol i inne używki.Na co np?
nie wszyscy maja takiego podatku.podatku miec ulge niz 500 do reki
A co ma piernik do wiatraka? Gdybym się wstydził to bym ci o tym nie napisał, to chyba jasne. A to że nie chcę udostępnić swojego adresu to inna kwestia, ty nawet nie podałeś z jakiego jesteś miasta/ mieściny czy wichury. I kto tu mówi o wstydzie. To powiedzenie jak mniemam dotyczy ciebie pando?Zwolennik uczciwej konkurencji.
Czyli jednak się wstydzisz tego co robisz?
Tak jak myślałem, w powiedzeniu "kozak w necie, piz...a w świecie" coś jednak jest![]()
A co ma piernik do wiatraka? Gdybym się wstydził to bym ci o tym nie napisał, to chyba jasne. A to że nie chcę udostępnić swojego adresu to inna kwestia, ty nawet nie podałeś z jakiego jesteś miasta/ mieściny czy wichury. I kto tu mówi o wstydzie. To powiedzenie jak mniemam dotyczy ciebie pando?
Panowie powiem wam jedno, wreszcie w tym temacie"Delphi" coś drgneło ale boję się że kolo Misiek nas z tąd wysadzi.
ale sądzę, że nie skorzystasz z zaproszenia 
siedź tam sobie dalej i naprawiaj te swoje auta. Może za 10-15 lat bedziesz naprawiał te same auta co ja dzisiaj, bo na chwilę obecną żaden normalny człowiek nie pojedzie do Ciebie żeby gwarancję stracić 
A ja znowuż nie nawidzę cwaniaczków takich jak ty, co to im się wydaje że zjedli wszystkie rozumy. I nie wmówił się takiemu że białe to białe.... Nara szkoda prądu.Ja Ci mogę podać, możesz nawet na kawę przyjechać jak taki kozak jesteśale sądzę, że nie skorzystasz z zaproszenia
Kończę z Tobą dyskusję, bo nie lubię takich napinaczy internetowychsiedź tam sobie dalej i naprawiaj te swoje auta. Może za 10-15 lat bedziesz naprawiał te same auta co ja dzisiaj, bo na chwilę obecną żaden normalny człowiek nie pojedzie do Ciebie żeby gwarancję stracić
![]()
Obsmarował cię a ty się cieszysz? Honoru nie masz?A dobrze wam tak hehe
No to nadstaw drugi policzekA mam w nosie kto co mysli o mnie
Serjo? Dla mnie prawy i lewy policzek.Ale to pupa
Bóg, Honor, Ojczyzna diagu, nie pamiętasz?
to może więcej osób podjedzie
Panowie mamy sobie pomagać a nie przeszkadzać
ktoś coś o kawie??????a kawa z expresu??to może więcej osób podjedzie
Panowie mamy sobie pomagać a nie przeszkadzać
![]()

Myślisz że tak długo będą jeżdzić po twojej naprawie, oj coś nnie się wydaje że tak nie będzie.Może za 10-15 lat bedziesz naprawiał te same auta co ja dzisiaj,

kupił ktoś? jakies recenzje tudzież opinie

Ja tam bym pojechał ale nie napisał gdzie i kiedy a potem odparował cwaniak.
Myślisz że tak długo będą jeżdzić po twojej naprawie, oj coś nnie się wydaje że tak nie będzie.![]()