Test robiłem bo coś mi nie pasowało z licznikiemdingo co Ty żeś oszalał dwie paki jeździsz, człowieku...
Licznik tylko pokazuje, czy tyle Ci pali?
licznik pokazuje i tyle pali ale chodzi normalnieTest robiłem bo coś mi nie pasowało z licznikiemlicznik pokazuje i tyle pali ale chodzi normalnie
Chodzi o to że palił 5-6 l / 100 km a teraz po wymianie głowicy i rozrządu wali po 30 miałem pełen zbiornik pojechałem do Poznania wracam mam pół jadę na stacje a tam 25 l w zbiornik leje nie ogarniam tegoNie lepiej będzie kupić jakąś 911 ? Spalanie będzie na podobnym poziomie![]()
Nawet jadąc 80 spada do 20l powyżej 100 rośnie do 34No dobrze, a przy 100-120 spalanie jest w normie? Licznik/komputer pokazuje poprawne dane?
A dokładniej ? Jakas pomoc ? Bo już niewiem co z tym zrobić na paliwo nie zarobięCoś kolego ci nie poszło jak robiłeś tą głowice
Chodzi o to że to nie ja robiłem tylko mechanik ale byłem u niego i żadnego błędu mu nie pokazuje itdTy najlepiej wiesz gdzie łapy pchałeś jak to zrobiłeś i gdzie prawdopodobnie popełniłeś błąd.
E39 520 tyle bierze przy 220kmph2.0 benzyna wolnossaca spalic 25 l/100 na autostradzie
sprawdzone.ja daewoo tico 16 litrów na non stop pedał gazu w podłodze spaliłem na obwodnicy krakowa (138 km/h) spaliłem więc spokoE39 520 tyle bierze przy 220kmphsprawdzone.
A to Ty byłeś? Wiem widziałem to, nawet pokazywali w teleexpressie "szaleńczy rajd daewoo tico na obwodnicy Krakowa - nikt nie zginął"ja daewoo tico 16 litrów na non stop pedał gazu w podłodze spaliłem na obwodnicy krakowa (138 km/h) spaliłem więc spoko