• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

DQ 381 obudowa, pompa.

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
101
Miasto
Piaski
Witam szukam do skrzyni DQ381 przedniej obudowy kpl. albo pompki napędzanej elektrycznie ; 0GC325577E i magistrali olejowej; 0GC323877D

Ostatnia edycja:

S-boat

Nowy
Punktów
0
Witam poszukuje tez części do takiej skrzyni, motorpol rozkłada ręce i mówi ze oni nie maja :(, wiec szukam. Ciekawy jestem na czym polega twój problem w dq381, albo inaczej co go spowodowało, bo one jeszcze nie powinny padać a już są dwa przypadki, tez by misie przydała taka obudowa ;)

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
101
Miasto
Piaski
Witam poszukuje tez części do takiej skrzyni, motorpol rozkłada ręce i mówi ze oni nie maja :(, wiec szukam. Ciekawy jestem na czym polega twój problem w dq381, albo inaczej co go spowodowało, bo one jeszcze nie powinny padać a już są dwa przypadki, tez by misie przydała taka obudowa ;)
Problem typowy i nie pierszy raz u mnie. Odkręciły się 3 małe śrubki dekielka pompy elektrycznej i koło mech różniowego złapało dekielek i wybiło obudowę . Mam teraz do sprzedania skrzynie SKZ, i SWU po małych przebiegach na części. Przednia obudowa spokojnie do pospawania z pompą oleju główną. Elektrycznej i magistrali nie mam.

Do góry Bottom