• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

ducato 2012 2,3 jtd brak reakcji na pedał gazu.

igltokz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
140
Ja obstawiam że to nie przepustnica :D

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
W parametry by zajrzał i by wiedział Czy to to o czym pisze....

kolegaradom

SuperMechanior
Punktów
31
Baran, za 200 zrobie, hahah takie to u nas gnebią, najpierw zrób to pogadamy, w naszym zawodzie nie ma "to na 100 to"

Marcin3881

Gaduła
Punktów
12
Miasto
Września
Człowieku na ogólnym pisać co masz zesrane w aucie? Głowa cię boli ??? To że jestem w GWT nie oznacza że będę pomagał każdemu Januszowi co w garażu za piwo auta próbuje naprawić !!! Zaprowadzi do servisu i zobaczysz ile kosztuje nasza wiedza! A później jeden z drugim opowiadanie przed Mechanikiem że na "forum wyczytałem" . Jeden z drugim zielonego pojęcia nie macie jak zbudowany jest silnik spalinowy i do czego służą poszczególne elementy w nim !! Po to tu zakladacie konta żeby sami ryć w autach a później lament że "tak drogo" za 5 min roboty!
Dokładnie !!!

Robson1980

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Człuchów
Witam
Panowie odświeżę temat brak błędów auto nie reaguje na gaz ale jak go odpalę jak jest zimny ale przytrzymam na gazie chwile to zaczyna normalnie pracować jak ktoś przerabiał temat to proszę o wskazówki i z góry Dziękuje

Fiat Ducato 2.3 multijet 2015 rok

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
I dlatego zrobiłem sobie dłuuugą przerwę ..... ale widzę że się nic nie zmieniło

Do góry Bottom