toomii76
toomi
Dariusz, Ty cwaniaku!Nie wiesz jak teraz wyjść z twarzą z sytuacji to piszesz że dla jaj
Dariusz, Ty cwaniaku!Nie wiesz jak teraz wyjść z twarzą z sytuacji to piszesz że dla jaj
Swierszczyk spokojnie bo się rozbiegaszJest to tak głupie pytanie że nawet szkoda na nie odpowiadać! I ty się masz za mechanika zakładając takie posty? To bardzo dobrze obrazuje twoja wiedze i zdolności
Nie nie zgaśnie!!! Nie ma najmniejszej opcji!
Jedyna ew. opcja jeżeli to manual to ręczny + ham nożny najwyższy bieg i próbujemy go "zdławić skrzynia" jedyne możliwe rozwiązanie sytuacji
Ale takie podstawy to każdy Mechanik wie więc się nawet nie ośmiesza żeby takie posty zakładać.
A ty tylko obrażasz i wypisujesz głupoty nic konstruktywnego nie wnosisz i na dodatek takie posty. Żal![]()

Wyciągnę kluczyk i klapa gaszaca może zadziala![]()
na przykład gdy go ktoś odpali zamieniając przewody na akumulatorze. i co wtedy?no dobra...ajak sie rozbiegnie silnik w strone przeciwną?
no dobra...ajak sie rozbiegnie silnik w strone przeciwną?
potem się wykasuje hehepourazowy.stres!

i najmądrzejsi bo potrzebuja sprzęty diagnostyczne po polsku bo ani po angielsku ani po niemiecku ani po francusku
A Ty nawet po francusku potrafisz.Żal pupę ściska

To w tedy jest fail start I zamiast biegnąc do mety to biegnie w przeciwnym kierunku
Poszukaj na warsztacie młotek taki największy jaki masz weź uderz się w głowę ale tak żeby bolalo?!
Nie jesteś ani śmieszny ani zabawny chcesz się wkręcić w towarzystwo na siłę po co w ogóle po co się udzielasz weź młotek i wiesz co masz zrobić i ani mru mru
Bo ja to juz sie wbilem dawno ale z zasadą taką ze bedących tu przedemną nie pouczałem i nie podśmiewałem się z nich.A wiem ze chociaż tu na forum (wiadomo to internet mozesz być kim chcesz kiedy chcesz) mam juz u niektórych szacunek którym i ja też ICH darze..LWG.

czytając to aż mi sie łezka w oku kreci -to było jak list miłosny ! chyba Ci foszka ślicznego wyślewywolany do tablicy .juz odpowiadam.
kto sie w towarzystwo wbija to sie wbija ale napewno nie jestem to jaBo ja to juz sie wbilem dawno ale z zasadą taką ze bedących tu przedemną nie pouczałem i nie podśmiewałem się z nich.A wiem ze chociaż tu na forum (wiadomo to internet mozesz być kim chcesz kiedy chcesz) mam juz u niektórych szacunek którym i ja też ICH darze..LWG.
Młotek . mam ale to tez jest narzędzie ktorym trzeba sie umiec poslugiwać bo jak wiesz nie sluzy tylko do wbijania gwoździ.jesli Ty stosujesz takie praktyki to Twoja sprawa. Ja jedynie ku twojej uciesze moge co najmniej pierd...nąć barana w ściane
Pytanie moje nie bylo agresywne wobec ciebie ani docinające co mogłoby niewiem przykrość sprawić.Natomiast ty odpowiedziałes mi jak bym zabił Ci kogos z rodziny???
Szanuje Twoją wiedze wierze ze jestes Dobrym Mechanikiem ale Nie szanujesz drugiego człowieka...
Nie będę Ci sie odgryzal i wciągał sie w dyskusje bo to sensu widocznie nie ma.Masz swoją racje ok niech i tak będzie.
Ja też jestem tylko człowiekiem popelniam błedy ale szanuję drugiego człowieka.jak z nim rozmawiam patrzę mu prosto w oczy,i nie trzymam rąk w kieszeni podczas rozmowy.
Chcę byś i takiego mnie Zapamiętał
a uwierz mi karma wraca ze zdwojoną siłą.

Widziałem przypadek , jak ktoś kolektor ssący z wydechowym zamienił. Czterek speców z UK się wylożyło, dopiero mechanik z PGRu dał radę ...na przykład gdy go ktoś odpali zamieniając przewody na akumulatorze. i co wtedy?
Panowie, piątunio jest. Nie bierzcie wszystkiego do siebie.![]()