?Nic bedzie dzialal o ile jest pradnicana przykład gdy go ktoś odpali zamieniając przewody na akumulatorze. i co wtedy?

jak zamieni przewody na akumulatorze i odpali, to silnik będzie chodził w drugą stronę. wtedy jak wiadomo, będziemy mieli jeden bieg do przodu a 5 lub 6 (przy starszych autach 4) biegi do tyłu.Nic bedzie dzialal o ile jest pradnica![]()
nie wiedziałemjak zamieni przewody na akumulatorze i odpali, to silnik będzie chodził w drugą stronę. wtedy jak wiadomo, będziemy mieli jeden bieg do przodu a 5 lub 6 (przy starszych autach 4) biegi do tyłu.

Widziałem przypadek , jak ktoś kolektor ssący z wydechowym zamienił. Czterek speców z UK się wylożyło, dopiero mechanik z PGRu dał radę ...
W każdym jednym poście nikomu nie pomogłeś tylko swoje pier...olety wypisujesz i myślisz że jesteś śmieszny?
Wcześniej gość prosił o pomoc odesłałem go do mechanika
Robisz ciągle rozpierdziel na tym forum wciągasz w to innych a puzniej się zalisz jak i kto cię nie obraża
Weź się zastanów nad sobą
A do innych poczytajcie jego odp w innych tematach jak wychodzi na przeciw z pomocą typu: jedz do mechanika
Gorzkie żale
ohhhhhhhh twoje wypociny kazdemu pomagają!!!!!!. facet weź wyjdź z siebie stań obok i poczytaj co za bzdury wypisujeszW każdym jednym poście nikomu nie pomogłeś tylko swoje pier...olety wypisujesz i myślisz że jesteś śmieszny?
Wcześniej gość prosił o pomoc odesłałem go do mechanika
Robisz ciągle rozpierdziel na tym forum wciągasz w to innych a puzniej się zalisz jak i kto cię nie obraża
Weź się zastanów nad sobą
A do innych poczytajcie jego odp w innych tematach jak wychodzi na przeciw z pomocą typu: jedz do mechanika
Gorzkie żale

jesli on tak po angielsku pisze jak po polsku to wstyd!
czytając to aż mi sie łezka w oku kreci -to było jak list miłosny ! chyba Ci foszka ślicznego wyśle
Tomaszku jak myślisz -wysłać?![]()

Psychiatra by się tobie przydał Mati.I znowu się spultali
Pultac się hahaha
zapodaj temat, bo ten już się ograł.I znowu się spultali
Pultac się hahaha
I znowu się spultali
Pultac się hahaha
Jestes idiotaI znowu się spultali
Pultac się hahaha