Wszyscy się rozpisują, ale tak mi coś śmierdzi na źle ustawiony rozrząd po wypowiedzi kolegi i zajebistym filmiku instruktażowym. Nie wiadomo czy odpinał aku może jakaś odcinka się aktywowała. Na dolnym kole pasowym jest znak i na obódowie też, godz. 12 koło przykręca się w jednym miejscu, nie koniecznie potrzebna jest blokada. Wtedy górna blokada, wiertło wedle uznania powinna wchodzić luźno, podobno tak jest, wystarczy parę stopni jeb....cia i nie ma prawa zapalić, kompa nie ma to się nie dowiemy czy obr. widzi, czy paliwo jest wogóle za dużo niewiadomych.
Wiem jedno że jak auto trafi do normalnego warsztatu, to zdoją z niego równo za karę, nawet jak się nie przyzna to i tak się jordną.
Ten k....wa film to tylko wprowadza takich laików udających mechaników w błąd. Po ch......j ten łysy idiota męczy się z tą łapą silnika, przecież ona wychodzi ile to męczarni z nią jest w środku. Dlaczego po złożeniu nie obrócił silnikiem 360 stopni i upewnił się o odpowiednim napięciu paska, bo po obrocie ustawił się równo w osi. ponownie sprawdzając synchro góry z dołem, Dlaczego nie wymienił szpilkę napinacza co jest wadą VW.
Mnie uczono zakładać pasek od wału w kierunku napinacza. I taki łysol karze innym się męczyć i źle robić, ręce opadają. Pneumat do byle śrubki ale pier....li się z łapą. Teraz ze wszystkim są blogi, filmy, nie długo zobaczymy na necie jak się zesrać i dupę podetrzeć.
Jak będzie z 10 stopni, nawet mniej w jedną lub w drugą stronę nie zapali a na plaku będzie chodził, przecież pompki są napędzane wałkiem.