• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fajne filmy

PRO86x

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Płock
wwaonline.pl
Polecam film Suburra - jeden z moich ulubionych :)

"Ostia, w pobliżu Rzymu. Ma tu powstać włoskie Las Vegas, o nazwie Suburra. W plątaninie skorumpowanych interesów powstaje projekt budowlany. Zaangażowanych jest kilka stron: państwo (nawet parlamentarzyści i ministrowie), Watykan, oraz kilka rodzin związanych z mafią. Jak sępy wokół trupa, wszyscy walczą o swój udział. Jednak zgodzili się pracować dla wspólnego interesu. Celem jest pokój. Ale dla kogo? Brutalna konfrontacja różnych aspirantów jest jednak nieunikniona. W okresie ośmiu śmiertelnych dni, domek z kart zawali się."

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
"mam 4 piwka, najebiemy się" nie jestem ekspertem, prawię nie piję, ale myślę że 4 piwa na dwóch to może być mało

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Namab. Ja też nie jestem expertem. Ja i szwagier nie.pikemy dobre 7 lat. Powód obydwa leczone w wariatkowie po przejściach w mundurze

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
W związku z tym że temat nie żyje, aby nie tworzyć nowego, zaczynam wrzucać tutaj moje ulubione filmy z YouTube, na początek mój ulubiony chemik Neil z Kanady, oglądać od 17:31 a zobaczysz jak wytworzyć ogień bez ognia mieszając tylko chemikalia
Dlaczego ogień? Bo lubię ogień od zawsze od dzieciństwa

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Szukam ..i znależć nie mogę fajnego filmu (tak myślę !!!) . Film (prawdopodobnie produkcji angielskiej ?!) był emitowany jeden raz w TV 1 jeszcze w latach 70-tch . Tytuł....podobny do tych albo jeden z tych ..Domek z sadkiem ..lub Domek na sprzdaż ..Domek za miastem .....Młode małżeństwo znalazło w prasie ogłoszenie z domem na sprzdaż . Udało się pod wskazany adres ..na miejscu zastają gosposię -służącą która wita ich w przedpokoju owego domku i zaczyna opowiadać jego historię .stanowiącą fabułę filmu ..bardzo burzliwą o charakterze kryminalnym .Na zakończenie filmu kamera ponownie ukazuje młodych ludzi i opowiadającą im gosposię ..której ostatnie zdanie brzmiało mniej więcej tak .."i to już wszystko co miałam do powiedzenia "..wycofuje się do narożnika przedpokoju i znika ..jakby była duchem . PS. Czytałem taką informację że emitowanie tego filmu zostało zabronione -wstrzymane z uwagi na zawarte w nim techniki specjalnych służb nie pozostawiające śladów ...w uśmiercaniu ludzi! !

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Jest Polski, jest amatorski, jest zjebany :D ale jakże ambitny i kultowy, jedyny taki

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Polecam całą serię, może to program dla dzieci, ale można się przy nim odprężyć i na koniec wyciągnąć jakaś przydatną puentę :D

corsiarka

Początkujący
Punktów
1
To ja polecę przedziwaczny serial "Brand New Cherry Flavour" w którym zobaczycie, jak laska wypluwa kociaki dla czarownicy xD i uwierzcie mi, to nie są najdziwniejsze sceny. Bardzo dziwaczny serial, ale super się ogląda, jednym tchem.

Do góry Bottom