• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Filmy

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Paaanie finał jest tragiczny, na samym końcu dowiadujesz się że te 500+ pochodzi z naszych podatków... ;)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
To serial o hardkorowych naprawach. Az podziw bierze.
Mój wuja też za komuny naprawiał akumulatory, te co obecnie produkują podobno już nie są takie dobre, płyty są słabsze, łatwo się rozsypują

Ten koleś używa chociaż rękawic i maskę a widziałem jednego co jechał na żywca bez ochrony

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Tak akumulatory na Polskę są robione xD

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Obejrzyjcie caly cykl tych filmow pakistan truck repair. Przyjemnie sie to oglada. Takie lata mlodosci jak sie robilo. Jak wirnik z alternatora regenerowal. Albo za 170dolarow naprawa i malowanie kabiny ciężarówki. Zajebi..te filmiki

Obejrzyjcie caly cykl tych filmow pakistan truck repair. Przyjemnie sie to oglada. Takie lata mlodosci jak sie robilo. Jak wirnik z rozrusznika regenerowal. Albo za 170dolarow naprawa i malowanie kabiny ciężarówki. Zajebi..te filmiki

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Obejrzyjcie caly cykl tych filmow pakistan truck repair. Przyjemnie sie to oglada. Takie lata mlodosci jak sie robilo. Jak wirnik z alternatora regenerowal. Albo za 170dolarow naprawa i malowanie kabiny ciężarówki. Zajebi..te filmiki

Obejrzyjcie caly cykl tych filmow pakistan truck repair. Przyjemnie sie to oglada. Takie lata mlodosci jak sie robilo. Jak wirnik z rozrusznika regenerowal. Albo za 170dolarow naprawa i malowanie kabiny ciężarówki. Zajebi..te filmiki
Przewija wirnik czy pierścionki?

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Oglądałem kilka. W takich warunkach a ogarniają tematy.... Szacunek dla nich....

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
W Polsce też kiedyś nic nie było, w takich warunkach człowiek uczy się wszystkiego od a do z, teraz wszystko jest dostępne

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
jesli jestesmy przy filmach ..ja oglądam jak trafie o takich dwoch gościach chyba Angliki co kupuja jakiegoś gruchota podreperują i sprzedadza..
tytuł to chyba wskrzesić gruchota coś takiego ...jest ich dwóch jeden wyglądem przypomina Żana Reno a drugi ma takie rude bokobrody.
Fajny warsztat mają takie wrazenie sprawia ze napewno fajnie się tam pracuje tak milutko...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
To wirnik rozrusznika. Regeneruje na starych drutach
Właśnie dziś widziałem jak robił wirnik rozrusznika, efekt końcowy pełna profeska
A odnośnie filmów to wczoraj włączyłem telewizor po kilku miesiącach :D i trafiłem na gang Olsena :D

Do góry Bottom