arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ja zrozumiałem że mam sam zająć auto nakazem komorniczymJa osobiście ,jak sam zajmiesz,zrozumiałem,że jeśli sam trumnę wykorzystasz,dla siebie![]()

Ja zrozumiałem że mam sam zająć auto nakazem komorniczymJa osobiście ,jak sam zajmiesz,zrozumiałem,że jeśli sam trumnę wykorzystasz,dla siebie![]()

Ja jeszcze muszę wrócić do tego tematu,kupiłem 2 lata temu Focusa od żony mojego brata,chciałem go zarejestrować tuż przed,,pandemią,, niestety,takie kolejki,że szok,do tego czasu jeżdżę na nr.rej.rzeszowskich,tzn.jeżdziłem ,gdyż kupiłem W210
,kolejne,ona pojazd wyrejestrowała,niedawno przyszedł mi rachunek opłaty OC,na nią,naturalnie opłaciłem,jak to rozumieć?!Dlaczego zapłaciłeś?nią,naturalnie

Ok dam znać koledze z podwórka on z tobą się skontaktuje i przyjedzie bo ja nie gustuję w chrupkachArni przyjeżdżaj zdjęta trumna
tylko proszę daj mi nr telefonu i adres gdzie ma odebrać na privKiedyś miałem Klienta który też po kilku browarkach spędzał noc w samochodzie bo żona nie chciała przygarnąć ....może czasami dobrze jest mieć taką metę na nocOstatnie pożegnanie. Zgoda na odłączenie akumulatora podtrzymujacego funkcje życiowe podpisana. Nie raz przygarną jak nie było miejsca się zdrzemnąć po browarku

!