Czujnik, kable do niego, drożność i szczelność przewodów ciśnieniowych do czujnika, na koniec mycie dpf-a. A nie od razu wymiana na nowy, po ch.j takie żeczy. Nie jeden taki robiłem i pracują jak ta lala.Komputer pokazuje juz teraz caly czas problem z czujnukiem roznicowym dpf, mocy 50%. Zajme sie narazie tym
A po ch.j? To się myje.Zaproponowalem tez wymiane ukladu dpf/egr za ok 2tys euro ( na ori czesciach) ale cos słaby odzew.
Tak od elektryki zaczne jako pierwsze. Pozniej dpf. Dzieki i pozdrawiamWyświetl załącznik 29514
a teraz zastanow sie nad problemem. rozwiaz problem elektryczny , dpf do czyszczenia / wypalania i wtedy zobacz jak sie zachowuje auto
no właśnie po h...j ? Żeby popiół scementować poprzez ciecz i juz nigdy nie dopalić? no nie wiem , zastanawiam, się , albo żeby klienta mieć znów za rok jak nie sprzeda auta, , nie wiem hipotezuje , bo tak nie robię - albo nowy albo off.A po ch.j? To się myje.
no właśnie po h...j ? Żeby popiół scementować poprzez ciecz i juz nigdy nie dopalić? no nie wiem , zastanawiam, się , albo żeby klienta mieć znów za rok jak nie sprzeda auta, , nie wiem hipotezuje , bo tak nie robię - albo nowy albo off.
Ja juz mu zaproponiwalem 3 rozwiazania, w tym jedno zupelnia za darmo.
na priv moge Ci piwiedziec skad wiem ) i ma 2 lata na odwolanie sie od momentu wgrania bez limitu km i mu zrobimy EGR. Klient juz o tym wie, oczy zrobil bo w serwisie mu tego nie powiedza ale za bramą juz i owszem.Pewnie sie niektorym Aso narazilem ale w PL inaczej to dziala i mam juz na to wyj...Po czym to wnioskujesz? to nie są moje założone tematy i moje problemy , ja staram się pomóc bo wydaje mi sie że mam dużą wiedzę w temacie sterowania procesami i elementami wykonawczymi. To są zazwyczaj banalne problemy , które znaleziene nie zajmuje więcej niz 30min ale niektórzy walczą jak widzę kilka dni czasami tracąc swój czas i pieniądze. Jakie problemy i wiedza takie moje podpowiedzi.gdy zaczynają z nimi problemy ponieważ nie masz chyba pojęcia jak to naprawić..
Nie odbierz mnie źle Ale tak pokazujesz..
Żeby babka miała wąsy to by była dziadkiem, Nie jeden raz takie mycia robiłem i jeszcze żaden nie wrucił z reklamacją.Żeby popiół scementować
Oj nie kolego zadne wyp...aj.
, moge za zupelnie darmo wrocic na stacje ASO gdzie byla wgrana poprawka ( a uwierz mi ze wiemna priv moge Ci piwiedziec skad wiem ) i ma 2 lata na odwolanie sie od momentu wgrania bez limitu km i mu zrobimy EGR. Klient juz o tym wie, oczy zrobil bo w serwisie mu tego nie powiedza ale za bramą juz i owszem.Pewnie sie niektorym Aso narazilem ale w PL inaczej to dziala i mam juz na to wyj...
Po czym to wnioskujesz? to nie są moje założone tematy i moje problemy , ja staram się pomóc bo wydaje mi sie że mam dużą wiedzę w temacie sterowania procesami i elementami wykonawczymi. To są zazwyczaj banalne problemy , które znaleziene nie zajmuje więcej niz 30min ale niektórzy walczą jak widzę kilka dni czasami tracąc swój czas i pieniądze. Jakie problemy i wiedza takie moje podpowiedzi.
Niektórych nie da się wyeliminować ponieważ sa błedem producenta w fazie przeprojektowania oprogramowania.
bo nie miałem zamiaru tylko stwierdziłem swoje uwagi.