• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Gdzie po sprzęt do diagnostyki w Łódzkim

menfis

Początkujący
Punktów
0
Witam, orientujecie się gdzie w Łodzkim mozna zaopatrzyć się w sprzęt diagnostyczny-chodzi mi o testery. Wiem, że w łodzi na wróblewskiego mają coś, ale bardzo okrojony wybór (mega macs i texa)

menfis

Początkujący
Punktów
0
Wiem, że inter cars oferije takie rzeczy, ale wydaje mi się, że mają wysokie ceny

wbart

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Łódź
wollers, można się dogadać, a co chciałeś kupić? bo w Łodzi to ciężko ze sprzętem

menfis

Początkujący
Punktów
0
Mam jakiś nieduży bo w ogóle się u nich nie zaopatruję. Zakupy w IC przypominają mi trochę zakupy w markecie, a ja mam taką naturę, że wolę wspierać mniejsze przedsiębiorstwa. Myślałem o zakupie jakiegoś prostego uniwersala, ale żeby posiadał chociaż trochę możliwości adaptacji, a także o sprzęcie do klimy

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Menfis, dzwoń do Konrada z Wollersa. Można z nimi ponegocjować cenę, a i leasing dobry załatwią. Gutmanna 50 złapiesz od nich coś za koło 18 klocka.
A sprzęt wydaje się być fajny.

Skąd dokładnie jesteś?

alpejczyk

Nowy
Punktów
0
Miasto
Uniejów
Inter cars ma ceny z kosmosu . Taka polityka firmy .Masz praktycznie towar każdy dostępny od reki ,ale za to musisz słono zapłacić. Ja zrezygnowałem z inter cars i biorę graty w auto-mark .ceny około 15 % niższe .

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
szukaj u dilerów autoryzowanych w całym kraju tam kupisz chyba najtaniej jak ponegocjujesz .

Do góry Bottom